ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 3/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 3/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΤΟΡΙΝΟ (21:45): Πορεία… πρωταθλητισμού κάνει για τα δεδομένα της η Σασουόλο. Οι «νεροβέρντι» προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες και αναζητούν την πέμπτη, κάτι που δεν έχουν πετύχει ξανά στην μεγάλη κατηγορία. Έχει συμβεί δύο φορές, αλλά σε μικρότερες. Τελευταία επιτυχία ήταν το 1-0 επί της Σπέτσια. Δεν ήρθε εύκολα, αφού χρειάστηκε το πέναλτι του Μπεράρντι στο 71’ για να «ξεκλειδώσει» η αντίπαλη άμυνα, αλλά η δουλειά έγινε και 3β. μπήκαν στο σακούλι. Τα 6 από τα 9 εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο τη «γκρανάτα» έχουν λήξει ισόπαλα, αν αυτό λέει κάτι στους λάτρεις των αριθμών. Το θετικό είναι ότι θα παίξει σχεδόν πλήρης. Επιστρέφει από τιμωρία ο Τρεσόλντι (στόπερ), ενώ μοναδικός τραυματίας είναι ο Μουλντούρ (δ. μπακ).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΤΟΡΙΝΟ (21:45): Με… βάναυσο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή η Τορίνο. Η «γκρανάτα» υποδέχθηκε την πρωτοπόρο Νάπολι και γνώρισε βαριά ήττα με 4-0. Δέχθηκε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση. Κάπως έτσι, σταμάτησε το μικρό σερί δύο διαδοχικών νικών. Τυπικά, κυνηγάει την 7η θέση, η οποία, υπό προϋποθέσεις, θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά ρεαλιστικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού ουσιαστικά, αυτή που κυνηγάει είναι η Γιουβέντους. Πόσο εύκολο είναι να την προσπεράσει; Έχει καλή παράδοση με τη Σασουόλο, καθώς σε 19 αγώνες τους στη Serie A, μετράει τις διπλάσιες νίκες (8/4), ενώ 7 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Τραυματίες είναι οι Άινα (δ. μπακ), Τζίμα (στόπερ), Βιέιρα (μέσος), Ίλιτς (μέσος) και Καραμό (αρ. εξτρέμ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ (22:00): «Όρθια» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έμεινε η Έβερτον και πήρε πολύτιμο βαθμό κόντρα στην Τσέλσι (2-2). Σχεδόν άφαντη στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε κάποιες στιγμές στο δεύτερο και αποδείχθηκε αποτελεσματική και λίγο τυχερή. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε πρώτα με την κοντινή κεφαλιά του Ντουκουρέ και μετά με το σουτ του Σιμς στο 89’. Μαζί με το 1-0 επί της Μπρέντφορντ και το 2-2 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ δείχνει και πάλι σημάδια ζωής, έστω και αν ακόμη έχει δρόμο να διανύσει. Βλέπετε, μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου στην Premier League, βρέθηκε και πάλι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, δέκα αγώνες πριν το φινάλε! Παραμένει εκτός ο ανέτοιμος Κάλβερτ-Λιούιν (φορ), προς επιστροφή ο Πάτερσον, έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο γόνατο από τις αρχές του έτους.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ (22:00): Η Τότεναμ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν με νέο προπονητή. Για να ακριβολογούμε, με υπηρεσιακό προπονητή. Ο Αντόνιο Κόντε απομακρύνθηκε από τη θέση του μετά το 3-3 με την ουραγό Σαουθάμπτον και σε αυτό «βοήθησε» σε μεγάλο βαθμό η έντονη κριτική προς όλους στο κλαμπ. Κάπως έτσι, ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Κρίστιαν Στελίνι, ανέλαβε να καθίσει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι φοβερό, πάντως, πώς «κατάφερε» η Τότεναμ να μην κερδίσει αυτό το ματς, όταν βρέθηκε μπροστά με 3-1 στο 74’ με το γκολ του Πέρισιτς. Το είχα γράψει και πριν το ματς με τη Σαουθάμπτον, της λείπει η σταθερότητα και είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Διαθέσιμος ο Πέρισιτς, ξεπέρασε το θέμα που αντιμετώπισε, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Γιορίς. Σίγουρα εκτός οι Ντέιβις (αριστερό μπακ), Σεσενιόν (αριστερό μπακ-χαφ) και Μπεντακούρ (χαφ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ