ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 4/4)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 4/4).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 4/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00): Δεν την έβγαλε, τελικά, τη σεζόν στην Τσέλσι ο Γκρέιαμ Πότερ, μιας και μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Άστον Βίλα, απομακρύνθηκε από τον πάγκο των «μπλε». Κάθισε στον πάγκο για σχεδόν 6 μήνες και σε 31 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, είχε 12-8-11 και 33-31 τέρματα. Μία Τσέλσι που έκανε δεύτερη σερί «γκέλα» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά το 2-2 με την Έβερτον και πλέον το θέμα της Ευρώπης έχει απομακρυνθεί για τα καλά. Για να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι να προλάβει θέση με ευρωπαϊκό εισιτήριο, ένα θα γράψουμε: πιο… ρεαλιστικό μοιάζει να παίξει του χρόνου στο Champions League κατακτώντας τη φετινή διοργάνωση. Τόσο ξεκάθαρα. Για την ιστορία, προσωρινός προπονητής ανέλαβε ο Μπρούνο Σαλτόρ. «Η δουλειά μου τώρα είναι να οδηγήσω τους παίκτες, να τους βοηθήσω και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ όσο καλύτερα γίνεται», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός. Στη λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους του Πότερ είναι και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος απομακρύνθηκε από την Μπάγερν Μονάχου προ ημερών. Παραμένουν εκτός οι Τιάγκο Σίλβα (στόπερ), Αθπιλικουέτα (δεξί μπακ), Μπρόγια (φορ), αμφίβολοι Στέρλινγκ (φορ) και Γ. Φοφανά (στόπερ).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00): Η Λίβερπουλ διασύρθηκε προ ημερών με 4-1 στο «Έτιχαντ» από τη Μάντσεστερ Σίτι. Προηγήθηκε μεν με το γκολ του Σαλάχ, από την ωραία ενέργεια και ασίστ του Ζότα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Σίτι έδειξε ότι αυτήν την στιγμή είναι (τουλάχιστον) ένα επίπεδο πάνω. Για να καταλάβετε πόσο κακή ήταν στο περασμένο ντέρμπι, αρκεί η απάντηση του Κλοπ, σε ερώτηση για το αν ο Ρόντρι έπρεπε να αποβληθεί (σε φάση που… φωνάζει η Λίβερπουλ): «Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είχαμε κερδίσει ακόμα και απέναντι σε 10 παίκτες»! Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα για τους «κόκκινους», μιας και είχαν προηγηθεί το 1-0 από την Μπόρνμουθ και το 1-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης σε πρωτάθλημα και Champions League, αντίστοιχα. Και όλα αυτά, μετά το εκκωφαντικό 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Για την ιστορία, ακολουθεί και τρίτο διαδοχικό ντέρμπι στην Premier League, μιας και την Κυριακή (9/4, 18:30) υποδέχεται την πρωτοπόρο Άρσεναλ στο «Άνφιλντ». Παραμένουν εκτός ο Τιάγκο Αλκάνταρα (χαφ), ο Κεϊτά (χαφ) και ο Ντίας (εξτρέμ). Μάλιστα, για τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, ο Κλοπ ανέφερε ότι δύσκολα θα παίξει και με την Άρσεναλ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΙΝΤΕΡ (22:00): Στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της σεζόν βρίσκεται σε αυτή την κρίσιμη καμπή του φετινού μαραθωνίου η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» ξεπέρασαν το -15 και «τρέχουν» 11 νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι 5 είναι διαδοχικές. Το Σάββατο (1/4), παίζοντας και με αλλαγές λόγω του αγώνα Κυπέλλου, νίκησαν 1-0 τη Βερόνα (Κεν 55’) και συνεχίζουν να πιέζουν για την έξοδο στην Ευρώπη. Στο Κύπελλο, έφτασαν στα ημιτελικά, αποκλείοντας τη Λάτσιο, την οποία νίκησαν με 1-0. Άξιο αναφοράς ότι μετρούν ισάριθμες προκρίσεις τις πέντε φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι με την Ίντερ στα ημιτελικά του θεσμού. Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, εξέτισαν και επιστρέφουν οι Παρέδες (αμ. μέσος) και Ραμπιό (μέσος). Τραυματίες παραμένουν οι Μπονούτσι (στόπερ) και Πογκμπά (μέσος), ωστόσο, αμφότεροι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις εντός της εβδομάδας.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΙΝΤΕΡ (22:00): Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με την Ίντερ, η οποία είναι στα… χειρότερά της. Ειδικά στο πρωτάθλημα, κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει εκτός τετράδας. Εκτός κι αν υπάρχει… σχέδιο να κατακτήσει το φετινό Champions League και με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσει την παρουσία της. Πέρα από την πλάκα, οι «νερατζούρι» είναι αυτοκαταστροφικοί, καθώς μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες, με πιο πρόσφατο το 1-0 από την Φιορεντίνα στο Μιλάνο και 4 στα τελευταία 5 παιχνίδια της Serie A. Βρέθηκαν στα ημιτελικά, αφήνοντας εκτός την Αταλάντα, την οποία νίκησαν με 1-0. Οι Μιλανέζοι έχουν 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες στα τελευταία 12 παιχνίδια με τη Γιουβέντους στο Κύπελλο, αλλά, όπως έγραψα παραπάνω, έχουν μόνο αποκλεισμούς στα ημιτελικά. Επιστρέφει ο Ντ’ Αμπρόζιο (στόπερ), ο οποίος ήταν τιμωρημένος στον αγώνα πρωταθλήματος. Τραυματίες είναι οι Σκρίνιαρ (στόπερ) και Τσαλχάνογλου (μεσοεπιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ