ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Στον «Βασιλιά» Καρίμ τα… κλειδιά της Βαρκελώνης (vid)

Θρίαμβος για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νου. Η «Βασίλισσα» με απόλυτο ηγέτη τον Καρίμ Μπενζεμά διέλυσε την Μπαρτσελόνα (4-0) και πέταξε στον τελικό του Copa del Rey.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Στον «Βασιλιά» Καρίμ τα… κλειδιά της Βαρκελώνης (vid)

Μια Ρεάλ Μαδρίτης μόνος του ο Καρίμ Μπενζεμά! Ο Γάλλος σούπερ σταρ πήρε από το… χεράκι τη «Βασίλισσα» και την οδήγησε σε θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πήγε στο Καμπ Νου με την πλάτη στον τοίχο και με ολοκληρωτική εμφάνιση… κατάπιε την Μπαρτσελόνα σκορπίζοντας την με τέσσερα αναπάντητα γκολ. Χατ τρικ ο Μπενζεμά και ένα από τον Βινίσιους. Θρίαμβος για τη Ρεάλ. Καταστροφική εμφάνιση από τους «μπλαουγκράνα».

Το ματς

Μόνο τη νίκη ήθελε απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νου για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη έχοντας προίκα τη νίκη (1-0) στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου μπορούσε απόψε να παίξει για δύο αποτελέσματα. Είτε τη νίκη είτε την ισοπαλία. Ακόμη και με ήττα με ένα γκολ διαφορά το clasico θα πήγαινε στην παράταση. Η σπουδαία μονομαχία των δύο μεγάλων του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ένα παιχνίδι που όλοι περίμεναν πως και πως.

Η Μπαρτσελόνα των πολλών απουσιών τέθηκε αντιμέτωπη με μια πεινασμένη και παράλληλα πλήρης Ρεάλ Μαδρίτης. Στο πρώτο ημίχρονο του αποψινού clasico ο ρυθμός δεν ανέβηκε ουσιαστικά ποτέ. Και οι δύο ομάδες είχαν περισσότερο κατά νου πως θα αποκλείσουν το ενδεχόμενο να παραβιαστεί την εστία τους. Το πρώτο μέρος πήγε περισσότερο στη δύναμη και σε κοντρολαρισμένο ρυθμό. Η Μπαρτσελόνα έχτιζε τις επιθέσεις της με υπομονή με τους Κεσιέ και Γκάβι να κάνουν περισσότερο παιχνίδι. Από την άλλη, στη Ρεάλ Μαδρίτης περίμενε την ευκαιρία της στην κόντρα επίθεση.

Λεβαντόφσκι και Ραφίνια είχαν τις ευκαιρίες τους στο ημίχρονο όμως ο Τιμπό Κουρτουά αρνήθηκε απομακρύνοντας κάθε κίνδυνο. Στο 45′ έγινε η φάση που ουσιαστικά σημάδεψε το παιχνίδι. Ο Λεβαντόφσκι σούταρε εντός της μεγάλης περιοχής, ο Κουρτουά απέκρουσε και γρήγορα η Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε στην αντεπίθεση. Ο Βινίσιους έπαιξε γρήγορα με τον Μπενζεμά. Ο Γάλλος πάσαρε ξανά στον «Βίνι» και ο Βραζιλιάνος έστω και με δυσκολία κέρδισε τον Τερ Στέγκεν κάνοντας το 0-1. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη το κλίμα έδειχνε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα είχε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στην αντεπίθεση. Στο 50′ οι Μαδριλένοι βγήκαν στην κόντρα. Ο Μόντριτς πάσαρε στον Μπενζεμά και εκείνος από καλή θέση αμαρκάριστος κέρδισε τον Τερ Στέγκεν κάνοντας το 2-0. Οκτώ λεπτά μετά το… δράμα για την Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε. Στο 58′ ο Κεσιέ πάτησε τον Βινίσιους μέσα στη περιοχή και ο διαιτητής χωρίς δεύτερη σκέψη έδωσε πέναλτι. Ο Μπενζεμά ανέλαβε την εκτέλεση και με όμορφο τελείωμα έκανε το 3-0. Από εκείνο το σημείο και έπειτα όλα έμοιαζαν να έχουν κριθεί. Η Μπαρτσελόνα είχε κάποιες ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ και να μπει ξανά στην υπόθεση πρόκριση αλλά έμεινε χωρίς ουσία.

Η κατρακύλα της Μπαρτσελόνα στην άμυνα όμως συνεχίστηκε με τη Ρεάλ Μαδρίτης να εκμεταλλεύεται κάθε της ευκαιρία και να πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ. Ο Βινίσιους στο 80′ έδωσε ιδανικά στον Μπενζεμά και ο Γάλος από κοντά με ωραίο πλασέ έγραψε το 4-0. Aυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Τεράστια εμφάνιση και πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης.

 












Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ