ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 6/4)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 6/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΛΙΝΤΣΕΡ (21:30): Όνειρα τελικού και φυσικά τίτλου για τη Στουρμ Γκρατς, η οποία κατέκτησε το τελευταίο της Κύπελλο το 2018. Στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός την κάτοχο του περσινού θεσμού, Σάλτσμπουργκ, επικρατώντας στα πέναλτι μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και παίζοντας στην έδρα της τον ημιτελικό με τη Λίντσερ
θεωρείται το φαβορί για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Προέρχεται από μεγάλη και δίκαιη νίκη στο πρωτάθλημα, όπου επικράτησε με 3-1 της Ραπίντ Βιέννης σε ένα ματς που ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκειά του. Εκτός ο στόπερ Βούτριχ και ο επιθετικός Γιάντσκε.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΛΙΝΤΣΕΡ (21:30): Έχοντας μια κατάκτηση Κυπέλλου το μακρινό 1965 και πέντε ακόμα συμμετοχές στον τελικό, η Λίντσερ ονειρεύεται να βρεθεί και πάλι εκεί και να κατακτήσει έπειτα από πάρα πολλά χρόνια το τρόπαιο. Δύσκολη η αποστολή της σε μονό ματς μέσα στο Γκρατς, αισιοδοξία όμως μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 2-2 με την Αούστρια Βιέννης, σε ένα… τρελό ματς. Με το ημίχρονο να τελειώνει στο 0-0 κανεις δεν περίμενε τι θα ακολουθήσει στο δεύτερο. Η Αούστρια σημείωσε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά (58', 62') και έδειχνε να παίρνει το ματς, αλλά η Λίντσερ αντέδρασε. Σκόραρε στο 73' και ισοφάρισε στο 90' για το τελικό 2-2. Απόντες από το σημερινό ματς οι Γκότζινγκερ, Μπόλερ, Λετάρ και Ανσέλμ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΝΕΣΥ – ΤΟΥΛΟΥΖ (21:45): Το όνειρο της Αννεσύ συνεχίζεται. Και η πιο μεγάλη στιγμή της ιστορίας της έφτασε, με τον μεγάλο ημιτελικό απέναντι στην Τουλούζ και την ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά σε έναν τελικό Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα για την ομάδα της Ligue 2 δεν πάνε καλά το τελευταίο διάστημα, αλλά δικαιολογία σίγουρα υπάρχει. Και αυτή αφορά την ιστορική στιγμή που έχει μπροστά της το βράδυ της Πέμπτης με αντίπαλο την Τουλούζ. Προκρίθηκε απέναντι στη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, επικρατώντας στα πέναλτι, έκτοτε δεν έχει νίκη αφού μετράει τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Στο τελευταίο έχασε με το βαρύ 4-0 στην έδρα της Νιμ, στην έδρα της πάντως έχει 4-2-1 στα εφτά τελευταία παιχνίδια. Εκτός είναι ο στόπερ Λαζουγιέ, που είναι τιμωρημένος, ο εξτρέμ Βιγμάζ και ο επιθετικός Μπαλντέ.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΝΕΣΥ – ΤΟΥΛΟΥΖ (21:45): Δύο φορές έχει αγγίξει τον τελικό, έχοντας φτάσει και πάλι στα ημιτελικά, αλλά δεν τα καταφέρει. Φέτος η Τουλούζ, με δεδομένο ότι παίζει και με ομάδα της Ligue 2, ονειρεύεται να βρεθεί στο «Σταντ Ντε Φρανς» και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Η κληρωτίδα την έφερε σε καλό μονοπάτι, αφού έχει αποκλείσει τις Λανιόν, Αζαξίο, Μπρεστ και Ροντέζ, με όλα τα ματς εκτός από το πρώτο στην έδρα της και πλέον όλοι ζουν για πρόκριση στον τελικό. Το μυαλό εδώ και καιρό βρίσκεται σε αυτό το ματς, με αποτέλεσμα να έχει μόλις μία νίκη απέναντι στην ουραγό Ανζέ στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Το θετικό για τον Φιλίπ Μοντανιέ είναι πως δεν έχει προβλήματα απουσιών και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο ιστορικό παιχνίδι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ