ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τους πόρωσε ο Αντσελότι – Η ατάκα… φωτιά πριν την «μάχη» με την Μπάγερν!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Η νέα εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση! (pic)
Μπάγερν: Ηχηρή απουσία ενόψει Ρεάλ – Θα κάνει πάρτι ο… Βινίσιους!
Η Λίβερπουλ θέλει το «μυαλό» της Ίντερ!
Ρούντιγκερ: «Τα.. έκανα πάνω μου μέχρι τα 15! Όλα τα έριχνα στο κρεβάτι»
Εντολή της Γιουνάιτεντ – «Μόνο αυτοί οι τρεις ΔΕΝ είναι προς πώληση»
Η Γιουβέντους βρήκε τον αντι-Ραμπιότ στην Παρί Σεν Ζερμέν!
Ο Ζιντάν μίλησε: «Ρεάλ VS Μπάγερν και το φαβορί είναι…»
Bundesliga: «Για αυτό η Ντόρτμουντ θα κερδίσει την Παρί Σεν Ζερμέν»!
Τσέλσι: «Τελειώνει» τον Ποτσετίνο – Σε συζητήσεις με τον πρώτο της στόχο!
«Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα κινδυνεύουν με αποκλεισμό από την UEFA»!
O Μπαλοτέλι κάνει… πλάκα με ανελέητα τακουνάκια σε συμπαίκτη του (vid)
H Άρσεναλ είναι με αποδείξεις η καλύτερη ομάδα στη φετινή Premier League (stats)
Η ανάρτηση της UEFA με Φορτούνη και OPAP Arena (pic)
O Χάαλαντ… έβαλε μουστάκι και απογείωσε τα social media (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Το πάθος του Μουκόκο… τέζαρε την Ουνιόν (vid)

Δεν μασάει πουθενά η Ντόρτμουντ. Η Ουνιόν Βερολίνου της έβαλε δύσκολα όμως ο Μουκόκο βρήκε τη λύση και χάρισε τη νίκη (2-1) στους Βεστφαλούς.

Το πάθος του Μουκόκο… τέζαρε την Ουνιόν (vid)

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιουσουφά Μουκόκο η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει το βαθμολογικό ντέρμπι με την Ουνιόν Βερολίνου και να διατηρηθεί σε πορεία πρωταθλητισμού. Μάλεν και Μουκόκο τα δύο γκολ των γηπεδούχων. Είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Μπέρενς. Καταπληκτική ατμόσφαιρα από τους φίλους των γηπεδούχων.

To ματς

Σπουδαίο βαθμολογικό ντέρμπι στην έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί το μεσημέρι του Σαββάτου φιλοξένησαν την Ουνιόν Βερολίνου στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, Μια Bundesliga φέτος η οποία έχει αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς η Μπορούσια κοιτάει στα… μάτια την Μπάγερν Μονάχου. Η 2η στη βαθμολογια ομάδα του Τέρζιτς υποδέχθηκε την 3η της κατάταξης Ουνιόν σε ένα παιχνίδι που πριν καν ξεκινήσει έμοιαζε να είναι λεπτών ισορροπιών.

Η Ντόρτμουντ από το πρώτο λεπτό προσπάθησε να πάρει τη κατοχή της μπάλας και να κυριαρχήσει στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι φιλοξενούμενοι όμως με πίστη στο πλάνο κατάφεραν για μεγάλο μέρος του αγώνα να κρατήσουν μακριά από την εστία τους τους Βεστφαλούς. Στο 28′ όμως ήρθε η φάση που έψαχνε η Ντόρτμουντ. Η μπάλα γύρισε σωστά γύρω από τη περιοχή της Ουνιόν. Ο Μάλεν πάτησε εντός της και με προβολή άνοιξε το σκορ.

Η Ουνιόν θέλησε να αντιδράσει και να βρει ένα γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου όμως μάταια. Η Ντόρτμουντ ήταν αποφασισμένη και εν τέλει κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 υπέρ της. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε ίδιος για αρκετά λεπτά. Η Ντόρτμουντ έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι χωρίς όμως να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ το οποίο θα «κλείδωνε» την νίκη. Η Ουνιόν Βερολίνου έψαχνε τη στιγμή της για να μπει στο ματς και τελικά τη βρήκε. Οι φιλοξενούμενοι στο 61′ έπαιξαν γρήγορα τη μπάλα μπροστά. Ο Μπέρενς βρέθηκε σε θέση βολής και ο σκληροτράχηλος επιθετικός δεν έχασε την ευκαιρία κάνοντας με όμορφο πλασέ το 1-1. Το γκολ της Ουνιόν ουσιαστικά «άνοιξε» τον ρυθμό του αγώνα.

Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ στάθηκε πιο τυχερή στα σημεία και με τον Μουκοκό έκανε το 2-1. Ο Γερμανός επιθετικός μπήκε σαν… βέλος μέσα στην αντίπαλη περιοχή στο 79′, εκμεταλλεύτηκε την κόντρα, πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε σωστά σε κενή εστία. Η Ντόρτμουντ κατάφερε να διαχειριστεί σωστά αυτή τη φορά το προβάδισμά της και στο τέλος να πανηγυρίσει μια σπουδαίας σημασίας νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ