ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Δύο λεπτά ήταν αρκετά για την Ατλέτικο! (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Ράγιο Βαγεκάνο με σκορ 2-1 και έδωσε συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα.

Δύο λεπτά ήταν αρκετά για την Ατλέτικο! (vid)

Ακόμη μία σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε «καθάρισαν» τη Ράγιο Βαγεκάνο μέσα σε δύο λεπτά και επικράτησαν με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga.

Ωστόσο, τα βλέμματα όλων πήγαν στον πανηγυρισμό του Νάνουελ Μολίνα, ο οποίος πανηγύρισε το γκολ του, με μία φανέλα που είχε τυπωμένο πάνω της το όνομα του Άνχελ Κορέα που πριν από μερικές ημέρες έχασε τη μητέρα του.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και το έδειχνε με τον τρόπο που έπαιζε. Οι παίκτες του Σιμεόνε πίεζαν αρκετά ψηλά και δεν άφηναν τους αντιπάλους τους να βγουν μπροστά. Όσο περισσότερο περνούσαν τα λεπτά ολοένα και πιο πολύ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ότι θα έφταναν σε ένα γκολ. Έτσι και έγινε.

Ο Μολίνα στο 22′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Αυτή η στιγμή ήταν ιδιαίτερη τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αφού το αφιέρωσε στον Κορέα, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες έχασε τη μητέρα του, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ωστόσο, η Ράγιο είχε αρκετά κενά στην άμυνά της και το πλήρωσε λίγο αργότερα.

Στο 24′ ο Ερμόσο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Καράσκο και διπλασίασε τα τέρματα των Μαδριλένων. Από εκεί και πέρα η Ατλέτικο ήξερε πολύ καλά τι να κάνει και πώς με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε την μπάλα στα πόδια τους και να την κυκλοφορούν με άνεση.

Κάτι ανάλογο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ράγιο έκανε πολλά και συνεχόμενα λάθη και αυτό ήταν βούτυρο για τους «ροχιμπλάνκος». Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, αφού ο Λεχένουε είδε την κόκκινη κάρτα στο 62′. Ωστόσο, οι παίκτες της Ράγιο δεν τα παράτησαν και μείωσαν σε 2-1 με τον Φραν Γκαρσία, ο οποίος από μεγάλη απόσταση δοκίμασε το πόδι του και με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Όμπλακ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ