ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οριστικό: Επιστρέφει στους… αγγλικούς πάγκους ο Λοπετέγκι!
Ο Αμορίμ με δυο κουβέντες έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια
Θύμισε χρυσές εποχές Μπενφίκα η Λεβερκούζεν, αλλά ο Αλόνσο δεν εφησυχάζεται!
Αρνητικό ρεκόρ 20ετίας η Τότεναμ!
Αποθέωση και συγκίνηση στην επιστροφή του Σβεν-Γκόραν Έρικσον στην έδρα της Σαμπντόρια! (vid)
Βάζει «λάδι στη φωτιά» ο Νούνιες, διέγραψε φωτογραφίες του με τη Λίβερπουλ στο Instagram! (pic)
Σταράτος ο μάνατζερ του Ρόκε: «Δεν φεύγει δανεικός από την Μπαρτσελόνα, άλλοι μας έδιναν τα διπλά»
Έχασε η Μπενφίκα, σήκωσε το 20ό η Σπόρτινγκ, πράσινη η Λισαβόνα! (vids)
Στην Αγγλία γράφουν για «φλερτ» Μπαρτσελόνα με Νούνιες!
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ο Ονάνα ονειρεύεται την κορυφή της Ευρώπης με την Ίντερ!

Πολύ αισιόδοξος είναι ο τερματοφύλακας της Ίντερ, Αντρέ Ονάνα, μιας και πιστεύει πως οι «νερατζούρι» μπορούν να σηκώσουν το Champions League!

Ο Ονάνα ονειρεύεται την κορυφή της Ευρώπης με την Ίντερ!

Η Ίντερ είναι 12 χρόνια μακριά από την κορυφή της Ευρώπης και φέτος είναι στους οκτώ του Champions League. Έχει τις πιθανότητές της βάσει μαθηματικών, αλλά το έργο της είναι εκ των πραγμάτων πάρα πολύ δύσκολο. Αύριο αντιμετωπίζει την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» και ήδη η αποστολή της δεν είναι και τόσο βατή. Ο Αντρέ Ονανά πάντως, είναι αρκετά αισιόδοξος!

Οι «νερατζούρι» εξασφάλισαν μια θέση στους οκτώ της διοργάνωσης με την πρόκριση επί της Πόρτο στη φάση των «16» και τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο της Primeira Liga για μια θέση στα ημιτελικά. Ο νικητής αυτής της σύγκρουσης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μίλαν – Νάπολι στα ημιτελικά, ανοίγοντας μια προσιτή διαδρομή για τον τελικό του Champions League, κάτι που η Ίντερ δεν έχει φτάσει εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Μιλώντας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ο Ονάνα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ομάδα του στο φετινό Champions League. Ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην βασικό τερματοφύλακα της Ίντερ, τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Οι δηλώσεις του Αντρέ Ονάνα:

«Ήταν υπέροχο να φτάσω σε μια πόλη όπως το Μιλάνο, είναι υπέροχο. Οι άνθρωποι είναι φανταστικοί. Είμαι σε ένα μεγάλο κλαμπ και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Την πρώτη μέρα ένιωσα σαν παιδί. Υπάρχουν σημαντικοί παίκτες εδώ, κορυφαίοι παίκτες που ξέρουν πώς να σε βοηθήσουν, όπως ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς, που είναι ένας θρύλος εδώ γύρω. Έχει κάνει πολλά για τον σύλλογο και η καθημερινή προπόνηση μαζί του είναι τιμή.

Η σχέση μας είναι υπέροχη. Σε προσωπικό επίπεδο με βοηθάει πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί του. Ο Χαντάνοβιτς μας είχε μιλήσει πριν από το παιχνίδι με την Πόρτο για να μας δώσει κίνητρο και νομίζω ότι είπε το σωστό για το τι έπρεπε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Και μετά το παιχνίδι, ήταν πολύ χαρούμενος. Για εμάς ήταν φανταστικό, γιατί είχαν περάσει 12 χρόνια από την τελευταία φορά που η Ίντερ έφτασε σε αυτό το στάδιο, οπότε ήταν κάτι για να γιορτάσουμε.

Ο Ονάνα θυμήθηκε μια σημαντική απόκρουση που έκανε απέναντι στην Πόρτο: «Ήταν μια πολύ σημαντική απόκρουση, αυτή στο τέλος με την Πόρτο, τόσο για τον σύλλογο όσο και για εμένα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μου μέχρι τώρα, αλλά τελικά είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μου.

Και είμαι χαρούμενος που έκανα αυτή την απόκρουση , ειδικά επειδή μας επέτρεψα να προχωρήσουμε στο τουρνουά, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Φτάσαμε στα προημιτελικά και πιστεύω ότι η Ίντερ, αυτή η ομάδα και οι παίκτες της μπορούν να φιλοδοξούν να κερδίσουν τα πάντα. Είτε φτάσουμε στον τελικό είτε όχι, πάντα θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουμε, θα πρέπει να πάμε σπίτι έχοντας τη γνώση ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε.»




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ