ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Σίτι – Μπάγερν: Στον αστερισμό των «Πολιτών» (vid)

Μια Μάντσεστερ Σίτι... να την πιείς στο ποτήρι! Οι «Πολίτες» κατάπιαν την Μπάγερν Μονάχου (3-0) στο Etihad και ήδη τσεκάρουν εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Σίτι – Μπάγερν: Στον αστερισμό των «Πολιτών» (vid)

Φέτος ίσως είναι η χρονιά της! Η Μάντσεστερ Σίτι με μία μαγική εμφάνιση από την αρχή μέχρι το τέλος ισοπέδωσε την Μπάγερν Μονάχου. Οι «Πολίτες» επικράτησαν με 3-0 των Βαυαρών και έβαλαν γερές βάσεις πρόκρισης για τους «4» του φετινού Champions League. Ρόντρι, Μπερνάρντο και Χάαλαντ νίκησαν τον Ζόμερ. Είχαν τις ευκαιρίες τους οι φιλοξενούμενοι αλλά ο Έντερσον απομάκρυνε κάθε κίνδυνο.

Το ματς

Σπουδαία αναμέτρηση απόψε το βράδυ στο Etihad. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Μπάγερν Μονάχου στη πρώτη μεταξύ τους κόντρα για τους «8» του Champions League. Δύο ομάδες που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι το ζευγάρι της φετινής διοργάνωσης. Η αναμέτρηση φάνηκε από το ξεκίνημά της πως θα ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια σε υψηλό ρυθμό. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες προσπάθησαν περισσότερο να περιορίσουν τα ατού του αντιπάλου. Στο 14′ η Μάντσεστερ Σίτι έφθασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Χάαλαντ πίεσε ασφυκτικά τον Ζόμερ. Ο Ελβετός έδιωξε τη μπάλα την τελευταία στιγμή και απέφυγε στο… όριο τα χειρότερα.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καλύτερη στο χορτάρι. Η υπεροχή της μετουσιώθηκε σε γκολ στο 27′ χάρις το καταπληκτικό σουτ του Ρόντρι. Ο Ισπανός μέσος ξεπέρασε τον αντίπαλό του, κοίταξε την εστία του Ζόμερ και όπλισε! Εντυπωσιακό γκολ για τους «Πολίτες». Στη συνέχεια η Μπάγερν Μονάχου πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε δε βρήκαν τον επιθυμητό στόχο. Μοιραία το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.

Στην επανάληψη, η Μπάγερν Μονάχου μπήκε ακόμη πιο δυνατά. Οι Βαυαροί προσπάθησαν να βρουν το τέρμα της ισοφάρισης. Ο Σανέ άγγιξε δύο φορές το 1-1 όμως και τα σουτ που επιχείρησε βρήκαν αντίδραση από τον Έντερσον. Και οι δύο ομάδες ανοίχτηκαν προκειμένου να πετύχουν το τέρμα. Ζόμερ και Έντερσον όμως… κατέβασαν ρολά. Στο 70′ όμως ο Ζόμερ δεν μπόρεσε να αποφύγει το γκολ. Η Μάντσεστερ Σίτι βγήκε στην επίθεση. Ο Χάαλαντ πάτησε περιοχή, έκανε τη σέντρα και ο Μπερνάρντο Σίλβα με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 76′ η Μάντσεστερ Σίτι πάτησε ξανά περιοχή και με τον Χάαλαντ ουσιαστικά καθάρισε τη νίκη και έβαλε γερά θεμέλια πρόκρισης. Ο Στόουνς πήρε τη κεφαλιά, πάσαρε στον Νορβηγό και αυτός με προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Αρκετές οι φάσεις μέχρι το φινάλε, με την Μάντσεστερ Σίτι να αγγίζει πολλές φορές το 4ο τέρμα. Η Μπάγερν, βασικά ο Ζόμερ κράτησε το σκορ στο 3-0!

 








Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ