ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Η Φέγενορντ πήρε την πιο… γλυκιά εκδίκηση από τη Ρόμα! (vids)

H Φέγενορντ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 της Ρόμα και έτσι έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

Η Φέγενορντ πήρε την πιο… γλυκιά εκδίκηση από τη Ρόμα! (vids)

Η Φέγενορντ πριν από μερικούς μήνες έφτασε κοντά στην πηγή και την κατάκτηση του Conference, όμως, στον τελικό ηττήθηκε από τη Ρόμα. Εν έτει 2023 και όντας πλέον οι δύο ομάδες στο Europa League οι Ολλανδοί έμελλε να πάρουν τη νίκη και παράλληλα μία μικρή εκδίκηση από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Το σύνολο του Άρνε Σλοτ επιβλήθηκε με σκορ 1-0 και έτσι έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Άτυχοι οι Ρωμαίοι που είδαν τον Πάουλο Ντιμπάλα να τραυματίζεται στους προσαγωγούς και τον Λορέντσο Πελεγκρίνι να χάνει πέναλτι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φαινόταν ότι οι δύο ομάδες ήταν στο ίδιο επίπεδο και ότι θα έβγαινε νικήτρια εκείνη που θα έκανε τα λιγότερα λάθη. Ή που θα ήταν πιο τυχερή σε σχέση με την άλλη. Η Φέγενορντ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τους Ολλανδούς να ελέγχουν το ματς και να εκμεταλλεύονται στο έπακρο το γεγονός ότι οι παίκτες του Μουρίνιο τους είχαν δώσει τόσο χώρο.

Το πρώτο κακό… μαντάτο για τους Ρωμαίους δεν άργησε να έρθει. Στο 26′ ο Ντιμπάλα ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ζήτησε άμεσα αλλαγή με τον «special one» να περνάει στη θέση του τον Ελ Σαράουι. Η ατυχία, όμως, ήταν ένα κύριο χαρακτηριστικό για τους φιλοξενούμενους στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης μιας και στο 43′ ο Πελεγκρίνι από το σημείο του πέναλτι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, αφού το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι της Φέγενορντ.

Και αφού η Ρόμα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το momentum το πλήρωσε λίγο αργότερα πολύ ακριβά. Ο Ιντρίσι από τα αριστερά ξεκίνησε μία πολύ ωραία κούρσα, έκανε το γύρισμα και η μπάλα πήγε στα πόδια του Γουέιφερ, ο οποίος με ωραίο, σκαστό σουτ νίκησε τον Ρουί Πατρίτσιο και έκανε το 1-0 για τη Φέγενορντ στο 53′.

Από εκεί και πέρα η Ρόμα ήταν πιο γενναία στο παιχνίδι της. Η φιλοξενούμενη ομάδα ανέβασε περισσότερο τις γραμμές της, πίεσε παραπάνω, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Η μεγαλύτερη στιγμή της για το 1-1 ήρθε στο 62′ όταν μετά από κόρνερ ο Ιμπάνιες πήδηξε πιο ψηλά από κάθε άλλον αλλά η κεφαλιά του βρήκε στο δοκάρι της εστίας της Φέγενορντ. Έτσι, η Ρόμα δεν μπορούσε να ισοφαρίσει με τίποτα. Αποτέλεσμα; Η Φέγενορντ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 και παράλληλα ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ