ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
Ακόμη μία στιγμή μαγείας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ντίας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Το… Σεβίλλη League δεν θα πεθάνει ποτέ (vid)

Τα γκολ του Σάμπιτζερ δεν έφθαναν για τη Γιουνάιτεντ. Η Σεβίλλη πάντα θα έχει τον τρόπο (2-2) στη δική της διοργάνωση.

Το… Σεβίλλη League δεν θα πεθάνει ποτέ (vid)

Εκεί που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άγγιζε μια εύκολη νίκη, η παθιασμένη Σεβίλλη βρήκε τον τρόπο να τα φέρει όλα τούμπα. Τα γκολ του Σάμπιτζερ δεν έφθαναν στην ομάδα του Τεν Χαγκ. Τα αυτογκόλ των Μαλάσια και Μαγκουάιρ έκαναν τη ζημιά και τελικά, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη, 2-2.

Το ματς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη συγκρούστηκαν απόψε στο Ολντ Τράφορντ στη πρώτη μεταξύ τους μονομαχία στα προημιτελικά του Europa League. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ήθελαν να πάρουν τη νίκη που θα τους έδινε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ μπήκε στο παιχνίδι με το… μαχαίρι στα δόντια. Πίεσε με τη σέντρα τους Σεβιγιάνους και έφερε γρήγορα το παιχνίδι στην περιοχή του Μπόνο.

Στο 14′ στη πρώτη μεγάλη φάση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το προβάδισμα. Ο Μπρούνο Φερνάντες ανέβηκε στο γήπεδο, είδε τον Σάμπιτζερ στα όρια της μεγάλης περιοχής της Σεβίλλης και τον βρήκε με πανέμορφη κάθετη πάσα. Ο Αυστριακός επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μαρκάο και κατέληξε στα δίχτυα του Μπόνο. Επτά λεπτά μετά ο Σάμπιτζερ πέτυχε ακόμη ένα γκολ. Ο Μαρσιάλ αυτή τη φορά «ντύθηκε» Μπρούνο έδωσε την ασίστ στον Σάμπιτζερ και αυτός με όμορφο τελείωμα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του.

Με το 2-0 στην πλάτη η Σεβίλλη προσπάθησε να ανέβει στο γήπεδο αναζητώντας αντίδραση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο κατάφερε όχι μόνο να ελέγξει τον αντίπαλο αλλά να αγγίξει πολλές το τρίτο γκολ. Ο Μπόνο και οι αμυντικοί του όμως απομάκρυναν κάθε κίνδυνο και κράτησαν το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε κι άλλο. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ταχύτητα και από τις πτέρυγες προσπάθησαν να χτυπήσουν τη Γιουνάιτεντ.

Ακούνια και Χέσους Νάβας επιχείρησαν πολλά γεμίσματα όμως οι επιθετικοί της Σεβίλλης δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν σωστά τις φάσεις που δημιουργήθηκαν. Από την άλλη, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» Στο 84′ η Σεβίλλη βρήκε τη μεγάλη φάση και κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Ο Φερνάντο έκανε τη σέντρα στην πλάτη της άμυνας. Ο Μαλάσια άργησε να αντιδράσει και ο Χέσους Νάβας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη περιοχή. Ο Ισπανός σέντραρε, η μπάλα κόντραρε στον Μαλάσια και κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα για το 2-1. Στο 91′ η Σεβίλλη άγγιξε το 2-2 με  τη κεφαλιά του Εν Νεσίρι να σταματάει στον εκπληκτικό Ντε Χέα. Δύο λεπτά μετά οι Ανδαλουσιάνοι κατάφεραν να σοκάρουν τους γηπεδούχους. Ο Εν Νεσίρι πήρε τη κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Μαγκουάιρ και κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Μετιλίμπαρ μέσα σε λίγα λεπτά ανέτρεψε τα δεδομένα.

 











Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ