ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Νότινγχαμ – Γιουνάιτεντ: Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε (vid)

Χωρίς να μοχθήσει ιδιαίτερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Νότινγχαμ με 2-0 και ανέβηκε στη 3η θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Νότινγχαμ – Γιουνάιτεντ: Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ήττα της Νιούκαστλ στο Μπέρμινγχαμ από την Άστον Βίλα. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» στο δικό τους παιχνίδι νίκησαν την Νότινγχαμ με 20 με γκολ των Άντονι και Νταλό και πάτησαν μόνοι 3οι στη κατάταξη του πρωταθλήματος.

Το ματς

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής της Premier League έφερε αντιμέτωπες τις Νότινγχαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» λίγα 24ωρα μετά την ισοπαλία – σοκ με την Σεβίλλη στο Europa League ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες και να πατήσουν γερά στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Νότνγχαμ ήθελε να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς με σκοπό να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ τοποθέτησε αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του. Με τους Σάντσο, Μαρσιάλ και Άντονι στην επίθεση προσπάθησε από το ξεκίνημα του αγώνα να μεταφέρει την πίεση στον αντίπαλο. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» στο πρώτο 20λεπτο κατάφεραν να έχουν την υπεροχή στο παιχνίδι. Η Νότινγχαμ προσπάθησε να μπλοκάρει τα ατού των φιλοξενούμενων και για μισή ώρα έδειχνε να τα καταφέρνει. Στο 32′ όμως ήρθε η φάση που σημάδεψε το πρώτο μέρος. Ο Μαρσιάλ πάτησε την μεγάλη περιοχή της Νότινγχαμ, έκανε το σουτ, αυτό «έσπασε» στα χέρια του Νάβας και στην επαναφορά ο Άντονι έκανε το 0-1. Αυτό ήταν και το σκορ που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε περισσότερους χώρους στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο γήπεδο αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης με τους Ντανίλο και Φρόιλερ να παλεύουν κάθε μάχη στη μεσαία γραμμή. Έρικσεν, Κασεμίρο και Μπρούνο όμως κάνοντας εξαιρετική δουλειά στα χαφ δεν άφηναν ελπίδες στους αντιπάλους τους. Απεναντίας η Γιουνάιτεντ έψαχνε με καλύτερο τρόπο το τέρμα που θα τελείωνε το παιχνίδι. Στο 57′ ο Μπρούνο Φερνάντες με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Νότινγχαμ. Στο 76′ ήρθε η μεγάλη φάση και το 2-0 όπου και σφράγισε το «τρίποντο» για τη Γιουνάιτεντ. Δράστης ο Νταλό με τον Πορτογάλο αμυντικό να πατάει την αντίπαλη περιοχή και με όμορφο τελείωμα να βρίσκει τα δίχτυα του Νάβας. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ