ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Λίβερπουλ «έθαψε» τη Λιντς με εντυπωσιακή «εξάρα»! (vid)

Η Λίβερπουλ είχε εύκολο και άνετο βράδυ στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Λιντς, επικρατώντας με σκορ 6-1 για το πρωτάθλημα.

Η Λίβερπουλ «έθαψε» τη Λιντς με εντυπωσιακή «εξάρα»! (vid)

Η Λιντς «καιγόταν» για τη νίκη. Το ίδιο και η Λίβερπουλ. Η κάθε ομάδα ήθελε τη νίκη για τους δικούς της λόγους. Οι γηπεδούχοι για να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από την… επικίνδυνη ζώνη. Και οι φιλοξενούμενοι για να έχουν ελπίδες, ώστε να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται και να κατακτήσουν ένα εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και επικράτησαν με σκορ 6-1 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Premier League. Μια νίκη που είχε ιστορικό χαρακτήρα, αφού ήταν η μεγαλύτερη σε εύρος μέσα στο «Έλαντ Ρόουντ» για τους «κόκκινους».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ντιόγκο Ζότα. Ο Πορτογάλος φορ σημείωσε δύο γκολ. Κάτι που είχε να κάνει από τις 10 Απριλίου του 2022, όπου είχε σημειώσει το τελευταίο του γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα.

TO ΜΑΤΣ:

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν ανιαρά και βαρετά. Τα λάθη ήταν πολλά και ο ρυθμός πολύ αργός. Η μπάλα ήταν κυρίως στα πόδια των ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ που με ανάλογες κινήσεις προσπαθούσαν να βγουν μπροστά. Τα λεπτά περνούσαν και έδειχναν ότι λίγα πράγματα θα άλλαζαν. Όμως, το γκολ του Χάπκο στο 35′ έδειξε ότι η Λίβερπουλ όταν αλλάζει την μπάλα γρήγορα μπορεί να να είναι απλά… ασταμάτητη. Στο 39′ ο Σαλάχ με ωραίο τελείωμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για την ομάδα του. Και κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος.

Το δεύτερο 45λεπτο είχε τη Λιντς να μπαίνει δυναμικά και να μειώνει σε 2-1 με τον Σινιστέρα στο 47′ και τραγικό λάθος του Κονατέ. Αλλά αυτό μάλλον περισσότερο κακό έκανε στους γηπεδούχους που είδαν τους παίκτες του Κλοπ να… ξυπνάνε. Έτσι, η Λίβερπουλ έκανε το 3-1 με τον Ζότα στο 52′. Ο Πορτογάλος φορ είχε να σημειώσει γκολ από τις 10 Απριλίου του 2022 και έτσι έσπασε το αρνητικό σερί του με ωραίο τρόπο.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν για περισσότερα τέρματα. Άλλωστε η άμυνα της Λιντς ήταν πολύ ψηλά και πολύ κακή στο τεχνητό οφσάιντ και η Λίβερπουλ το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Το 4-1 ήρθε από τον Σαλάχ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση. Το 5-1 και πάλι από τον Ζότα, ο οποίος έπιασε σουτ στην κίνηση στο 73′ με τον Νούνιες να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με ωραίο τελείωμα στο 90′ με τον Λατίνο φορ να κατεβάζει την μπάλα με το στήθος και να πραγματοποιεί άψογο πλασέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ