ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Τα πήρε… κρανίο ο Λαπόρτα – «Ομάδα του καθεστώτος η Ρεάλ – Ευνοείται από όλους μια ζωή»

Φουλ επίθεση από τον Ζοάν Λαπόρτα! Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα απαντά στη Ρεάλ Μαδρίτης για την υπόθεση Νεγκρέιρα ρίχνοντάς της τα δικά του... καρφιά.

Τα πήρε… κρανίο ο Λαπόρτα – «Ομάδα του καθεστώτος η Ρεάλ – Ευνοείται από όλους μια ζωή»

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα στη σημερινή προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση Νεγκρέιρα. Ο ισχυρός άνδρας του καταλανικού συλλόγου πέρασε στην αντεπίθεση εξαπολύοντας κατηγορίες προς τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τόνισε πως οι Μαδριλένοι δεν έχουν κανέναν λόγο να εμπλέκονται στην υπόθεση Νεγκρέιρα, πως η μαδριλένικη ομάδα κατά εκείνον έχει κάνει αίσχη και διαχρονικά έχει την εύνοια όλων σε Ισπανία και Ευρώπη.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας Λαπόρτα

Ο Λαπόρτα ανοίγει «πόλεμο» με τη Ρεάλ Μαδρίτης

«Η Μπαρτσελόνα δέχεται μια γιγαντιαία… καμπάνια καταστροφή της φήμης της και του ονόματός της, η μεγαλύτερη στην ιστορία των 123 ετών της. Η Μπαρτσελόνα είναι ένα μοντέλο ομάδας που υποστηρίζει το fair play, τόσο εντός όσο εκτός αγωνιστικού χώρου. Και είναι κάτι για το οποίο ήμασταν και είμαστε υπερήφανοι και θα το υπερασπιστούμε», ανέφερε πριν ξεκινήσει τις ευθείες βολές κατά της Ρεάλ.

«Και πίσω από την προσπάθεια αυτή δυσφήμισης υπάρχει μια ομάδα. Φυσικά και αναφέρομαι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μιας ομάδας του καθεστώτος, μιας ομάδας που έχει ευνοηθεί ιστορικά, και ευνοείται ακόμη και σήμερα. Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα θεωρείτο σαν την ομάδα του «βασιλιά», πολύ κοντά του. Τις τελευταίες επτά δεκαετίες οι υπεύθυνοι και μέλη των επιτροπών διαιτησίας ήταν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ρεάλ», ανέφερε.

«Μου φαίνεται κυνικό από μεριάς Ρεάλ Μαδρίτης να συμμετέχει στην υπόθεση ισχυριζόμενη ότι νιώθει θύμα σε αθλητικό επίπεδο εν μέσω της πιο επιτυχημένης περιόδου της Μπαρστελόνα. Η Μπαρτσελόνα ιδρύθηκε ως ένα σωματείο με αξίες. Η διοίκηση της οποίας έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος αγαπά την Μπαρτσελόνα. Θα δράσουμε για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά της», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ο αντιπρόεδρος δεν είχε την παραμικρή δυνατότητα να επηρεάζει αποτελέσματα. Οι υπηρεσίες που μας προσέφερε διεξάγονταν για χρόνια και ήταν σημαντικές και ποιοτικές πληροφορίες από εγκεκριμένο άτομο. Θεωρήσαμε πως δεν ήταν αθέμιτο. Βάσει των αθλητικών ηθών, δεν ήταν αθέμιτο. Αν με ρωτούσατε τι θα έκανα τώρα, θα απευθυνόμουν στο δικό μας αρμόδιο τμήμα. Θα έλεγα στο τμήμα συμμόρφωσης να εστιάσει σε αυτές τις υπηρεσίες κι αν θεωρούνται παράνομες. Εκείνη την εποχή, όμως, το 2003, την εν λόγω υπηρεσία παρείχε μόνο ο γιος του αντιπροέδρου της Ένωσης Διαιτητών. Ανεξαρτήτως του ποιος χρέωσε αυτές τις υπηρεσίες, ήταν ένα άτομο που δούλεψε στην ισπανική ομοσπονδία, που ακολούθησε τον Λουίς Αραγονιές στη Φενέρμπαχτσε, δούλεψε και σε άλλα κλαμπ. Όταν το είδαμε, κρίναμε πως ήταν αρκετά ευνοϊκό για τα συμφέροντα του κλαμπ και θεωρήσαμε πως οι πληροφορίες σε αθλητικό επίπεδο ήταν πολύ σημαντικές, γι’ αυτό και συνεχίσαμε τη συνεργασία», κατέληξε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ