Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκριεζμάν δηλώνει έτοιμος να τους ξεπεράσει… όλους!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Γκριεζμάν δηλώνει έτοιμος να τους ξεπεράσει… όλους!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν περνάει την πιο μεστή και σίγουρη φάση της καριέρας του και αυτό φαίνεται στο γήπεδο με τις εμφανίσεις του.

18.04.2023 | 16:14

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι μία «ήρεμη δύναμη». Όχι μόνο στις τάξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αλλά και γενικότερα στη La Liga. Ο Γάλλος επιθετικός μπορεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους να πληγώσει μία άμυνα. Είτε με τα γκολ του, είτε με τις ασίστ του για τους συμπαίκτες του.

Γι’ αυτό ακριβώς και οι Μαδριλένοι τον ήθελαν πάλι σαν τρελοί στην ομάδα τους. Ναι μεν μπορεί να τους… πρόδωσε για χάρη της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, η μεγάλη του αγάπη και αδυναμία ήταν οι «ροχιμπλάνκος». Αυτό ήταν κάτι που όλοι το ήξεραν και το έβλεπαν.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό του Έρλινγκ Χάαλαντ!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν φέτος κάνει πράγματα και θαύματα. Ο «Γκριζού» διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του και το δηλώνει. Όμως, είναι σίγουρος ότι ακόμα τα καλύτερα δεν έχουν έρθει για εκείνον και την ομάδα του:

«Πιστεύω ότι διανύω την καλύτερη και την πιο ολοκληρωμένη φάση της καριέρας μου από άποψης γκολ και ασίστ. Είμαι πολύ χαρούμενος με τις εμφανίσεις μου. Θεωρώ ότι ακόμα δεν έχω φτάσει στο ταβάνι μου. Ωστόσο, δεν είμαι και πολύ μακριά, ώστε να το κάνω και αυτό πραγματικότητα ή ακόμη και να και το ξεπεράσω», τα λόγια του.

Τώρα είναι τα… καλά για τον Αντουάν Γκριεζμάν!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό της. Ωστόσο, ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι εκεί για να δίνει ό,τι έχει και δεν έχει, ώστε οι «ροχιμπλάνκος» να παίρνουν όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς με περισσότερα γκολ.

Αυτό έκανε και αυτό συνεχίζει να κάνει ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που παραμένει ένας από εκείνους που δουλεύουν πολύ σκληρά στον αγωνιστικό χώρο και δεν φοβούνται να βάλουν τα πόδια τους στη… φωτιά για χάρη του συνόλου!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version