ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Τσέλσι – Ρεάλ: Εντός, εκτός και επί τα αυτά η «Βασίλισσα» (vid)

Δύο στη Μαδρίτη, άλλα δύο στο Λονδίνο. Η Ρεάλ Μαδρίτης με την αποψινή της νίκη κόντρα στη Τσέλσι (2-0) περνάει πανηγυρικά στα ημιτελικά του Champions League.

Τσέλσι – Ρεάλ: Εντός, εκτός και επί τα αυτά η «Βασίλισσα» (vid)

Η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε μια βόλτα και από το Στάμφορντ Μπριντζ. Τα γκολ του Ροντρίγκο χάρισαν τη νίκη στη «Βασίλισσα» και τη πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Προσπάθησε η Τσέλσι για την υπέρβαση όμως ουσιαστικά δεν μπόρεσε ποτέ να φοβίσει τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι.

Το ματς

Επαναληπτικός της προημιτελικής φάσης ανάμεσα σε Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάμφορντ Μπριντζ. Οι «μπλε» υποδέχθηκαν στο Λονδίνο τους Μαδριλένους μετά το καθαρό 2-0 της «Βασίλισσας» στο πρώτο τους ματς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Όλοι περίμεναν να δουν αν η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ είχε αντίδραση. Αν μπορούσε να βάλει δύσκολα στη Ρεάλ και να κυνηγήσει την ανατροπή του σκηνικού και κατ’ επέκταση τη πρόκριση.

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους. Με τους Έντσο και Κόβασιτς η Τσέλσι προσπαθούσε να φτιάξει παιχνίδι. Να δημιουργήσει κινδύνους στην περιοχή της Ρεάλ. Οι περισσότερες επιθέσεις των «μπλε» γίνονταν από τα δεξιά, την πλευρά όπου βρισκόταν ο Καμαβινγκά. Οι πλαγιοκοπήσεις του Ρις Τζέιμς έφερναν συχνά πυκνά την Τσέλσι στα όρια της περιοχής της Ρεάλ.

Πρώτη μεγάλη φάση από τον Καντέ, με τον Γάλλο στα μέσα του πρώτου μέρους να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Λίγο αργότερα η Ρεάλ βρήκε αντίδραση με τον Ροντρίγκο να σημαδεύει με δυνατό σουτ το κάθετο δοκάρι του Κέπα. Άλλη μια καλή ευκαιρία για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο μέρος στο 35′ με το σουτ του Λούκα Μόντριτς να μην έχει εν τέλει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μεγαλύτερη στιγμή στα πρώτα 45′ σημειώθηκε στις καθυστερήσεις με πρωταγωνιστή τον Κουκουρέγια. Ο Ισπανός επωφελήθηκε από τη σέντρα του Ρις Τζέιμς. Πήρε τη μπάλα, σούταρε όμως ο Τιμπό Κουρτουά με εντυπωσιακή απόκρουση απομάκρυνε τον κίνδυνο. 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η Τσέλσι προσπάθησε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον ρυθμό. Το ποσοστό της κατοχής της μπάλας μεγάλωσε κι άλλο για την Τσέλσι και η πίεση έγινε πιο έντονη. Ο Χάβερτζ στο 57′ πάτησε την περιοχή της Ρεάλ όμως το σουτ του… έσπασε από τον Μιλιτάο και κατέληξε με ηρεμία στον Κουρτουά. Δύο λεπτά μετά, οι Μαδριλένοι βγήκαν στην κόντρα και καθάρισαν τους Λονδρέζους. Ο Ροντρίγκο έκανε άνω κάτω την άμυνα της Τσέλσι. Πάσαρε στον Βινίσιους, αυτός ξαναέδωσε στον Ροντρίγκο και ο τελευταίος με όμορφο τελείωμα βρήκε δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Με το τέρμα του Βραζιλιάνου ήταν σαφές πως το έργο της Τσέλσι πλέον έμοιαζε με… βουνό. Οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο Λάμπαρντ για να αλλάξει τη κατάσταση ουσιαστικά δε βοήθησαν ποτέ. Η Τσέλσι είχε κάποιες ευκαιρίες όμως καμία από αυτές δεν απείλησε σοβαρά τον Κουρτουά. Σαν να μην έφθανε αυτό στο 79′ ο Ροντρίγκο πέτυχε ένα ακόμη γκολ. Ο Βαλβέρδε πάσαρε στον Βραζιλιάνο την κατάλληλη στιγμή και ο Βραζιλιάνος προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αρκετές καλές φάσεις στο φινάλε, τίποτα όμως δεν άλλαξε. Καθαρή νίκη και πανηγυρική πρόκριση για τη «Βασίλισσα».

 





Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ