ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
H Λίβερπουλ κατάφερε να δεχθεί γκολ από το κεφάλι του Μπόουεν (vid)
Μόνο έτσι θα δούμε και του χρόνου Μπαρτσελόνα – Ζοάο Φέλιξ μαζί!
SkySports: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο κανέναν άλλον τον Βιρτζ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Νάπολι: Η λίστα παραπόνων του Σπαλέτι από τα ματς με τη Μίλαν!

Ο προπονητής της Νάπολι έχει κάνει ορισμένα παράπονα σε ό,τι έχει να κάνει και με τα δυο ματς των προημιτελικών του Champions League.

Νάπολι: Η λίστα παραπόνων του Σπαλέτι από τα ματς με τη Μίλαν!

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν στενοχωρημένος και συνάμα οργισμένος μετά τους δύο αγώνες των προημιτελικών του Champions League με τη Μίλαν. Έχοντας κάνε μια λίστα με ορισμένα παράπονα για τη διαιτησία τόσο στο εντός όσο και στο εκτός έδρας παιχνίδι των Ναπολιτάνων.

Οι «ροσονέρι κέρδισαν τον πρώτο αγώνα με 1-0 με το γκολ του Ισμαέλ Μπενάσερ, ενώ στη συνέχεια ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στη Νάπολη με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα χαμένο πέναλτι. Ο Σπαλέτι παραπονέθηκε στις συνεντεύξεις του στα ΜΜΕ ότι «η ιστορία της Μίλαν είχε αντίκτυπο» στις διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες πιστεύει ότι ήταν δυσμενείς για τη Νάπολι .

Το πιο προφανές περιστατικό ήταν το συρόμενο τάκλιν του Ραφαέλ Λεάο στον Χίρβινγκ Λοζάνο, το οποίο τόσο ο διαιτητής του Τελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου, Σίμον Μαρσίνιακ, όσο και το VAR του έκριναν ότι ήταν στην μπάλα. Πρακτικά, όλα τα ιταλικά ΜΜΕ που έκαναν αναφορά για τον αγώνα θεώρησαν ότι αυτή ήταν λάθος απόφαση και ότι ο Λεάο είχε βρει το πόδι του Λοζάνο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν ήταν το μόνο πρόβλημα με το οποίο η Νάπολι είχε προβλήματα, καθώς στο πρώτο παιχνίδι ήθελε τον Λεάο να τιμωρηθεί επειδή κλώτσησε το σημαιάκι του κόρνερ, κάτι που ανάγκασε το προσωπικό του γηπέδου να αντικαταστήσει το αντικείμενο πριν συνεχιστεί το παιχνίδι.

Αργότερα στον ίδιο αγώνα, ο Kιμ Μιν Γιάε πήρε κίτρινη κάρτα επειδή διαμαρτυρήθηκε για απόφαση κουνώντας το χέρι του στον διαιτητή, μια κάρτα που τον απέκλεισε από τη ρεβάνς. Ο Ανγκισά αποβλήθηκε επίσης μετά από δύο κίτρινες κάρτες στο πρώτο παιχνίδι, με τη δεύτερη μετά από μαρκάρισμα στον Τεό Ερναντές να θεωρείται αδικαιολόγητα σκληρή.

Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι, ο Σπαλέτι υποστήριξε ότι στη συνέχεια του φάουλ στον Τεό, το ματς θα έπρεπε να είχε σταματήσει επειδή ο Τονάλι προκάλεσε τον Κβαρατσχέλια… Ενώ όταν ο Ράντε Κρούνιτς και ο Πιότρ Ζιελίνσκι έκαναν φάουλ μεταξύ τους με σχετικά παρόμοιους τρόπους στο «Σαν Σίρο», μόνο ο παίκτης της Νάπολι δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Με τον Κρούνιτς να είχε αποβληθεί αν αντίκρυζε κι αυτός κίτρινη, μιας και είχε δεχτεί ήδη μία!




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ