Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συγκίνηση στη Σεβίλλη έξω από το σπίτι του Πουέρτα, έβαλε τα κλάματα ο πατέρας του (vid)
Europa League

Συγκίνηση στη Σεβίλλη έξω από το σπίτι του Πουέρτα, έβαλε τα κλάματα ο πατέρας του (vid)

Οι φίλοι της Σεβίλλης δεν ξεχνούν τον αδικοχαμένο Αντόνιο Πουέρτα όσα χρόνια κι αν περάσουν.

21.04.2023 | 13:11

Τους ήρωες δεν τους ξεχνάς, τους τιμάς! Αυτό φροντίζουν να κάνουν συνεχώς οι φίλοι της Σεβίλλης φέρνοντας συνεχώς στο μυαλό τους τον αδικοχαμένο Αντόνιο Πουέρτα. Ο Ισπανός άσσος το καλοκαίρι του 2007 άφησε τη τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Σεβίλλης λίγες ώρες μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα κόντρα στη Χετάφε. Η καρδιά του τον πρόδωσε στα 22 του χρόνια και η απώλειά του έκανε πιο φτωχή την Ανδαλουσία και το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν τη σέντρα του σπουδαίου αγώνα ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας από την Ανδαλουσία βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Αντόνιο Πουέρτα. Φόρεσαν τις φανέλες, σήκωσαν ψηλά τα κασκόλ και φώναξαν συνθήματα στην μνήμη του Ισπανού άσσου. Στο παράθυρο βρισκόταν με μάτια βουρκωμένα ο πατέρας του Πουέρτα που ευχαριστούσε με τον τρόπο του την αγάπη του κοινού της Σεβίλλης για το παιδί του.

Διάβασε επίσης: «Ματιασμένος» ο Ντε Χέα – Ρεσιτάλ γκάφας στην Ανδαλουσία (vid)

Όπως φανερώνει και το παρακάτω βίντεο η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Ο πατέρας του Πουέρτα δεν άντεξε και λύγισε σκουπίζοντας τα δάκρυά του φέρνοντας στο μυαλό του εικόνες με το παιδί του ζωντανό να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και να έχει την αγάπη του κόσμου της Σεβίλλης. Οι Σεβιγιάνοι στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο γήπεδο εκεί όπου η ομάδα τους έπαιξε και για εκείνους και για τον Πουέρτα και σμπαράλιασε την άμυνα της Γιουνάιτεντ επικρατώντας με 3-0 πανηγυρίζοντας στο τέλος τη θριαμβευτική τους πρόκριση στους «4» του Europa League.

Δείτε τη συγκινητική στιγμή έξω από το σπίτι του Πουέρτα

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version