ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
Κατά πατέρα κατά γιο: Ανανέωσε με τα τσικό της Ρεάλ ο Μαρσέλο τζούνιορ
Κεφαλιά «όνειρο» και προβάδισμα για Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ!
Νάπολι: Οι δύο «Μπλαουγκράνα» που θέλει για να δώσει τον Κβαρατσχέλια!
O Πάλμερ θα μείνει στην ιστορία για το γκολ που έχασε! (vid)
Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Γάλλο «βράχο» της Παρί
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι επίσημες ενδεκάδες του ημιτελικού!
Αυτά τα ματς είχε ποντάρει ο Τονάλι και πήγε το μεγαλύτερο ταμείο στην καριέρα του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

O μάγος Μαχρέζ έστειλε τη Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου! (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με σκορ 3-0 τη Σέφιλντ και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου.

O μάγος Μαχρέζ έστειλε τη Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου! (vid)

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ είναι από εκείνους τους ποδοσφαιριστές που δεν έχει και την καλύτερη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Αλλά αν έχει κέφια, τότε δεν σταματάει με τίποτα! Κάτι που έδειξε και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός με τρία γκολ του συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η Μάντσεστερ Σίτι να νικήσει με σκορ 3-0 τη Σέφιλντ και να περάσει… άκοπα στον τελικό του FA Cup!

Έτσι, ο Μαχρέζ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Κυπέλλου, όπου σημειώσει χατ- τρικ σε ημιτελικό που διεξάγεται στο «Γουέμπλεϊ».

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Γκουαρντιόλα έκανε πολλές αλλαγές στον ημιτελικό κόντρα στη Σέφιλντ. Ακόμη και έτσι, όμως, υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ» παίκτες από μεριάς της Σίτι που θα μπορούσαν με τόσες παραστάσεις και με τόση εμπειρία να είναι οπουδήποτε αλλού βασικοί. Παρόλα αυτά μερικοί από τους βασικούς όπως ο Χάαλαντ, ο Μαχρέζ και ο Γκρίλις δεν έλειπαν για να διατηρήσουν τον καλό ρυθμό που έχουν στα τελευταία τους παιχνίδια.

Η Σέφιλντ ήταν λογικό και επόμενο να αφήσει χώρο και γενικότερα την πρωτοβουλία των κινήσεων στους «πολίτες». Εκείνοι με τη σειρά τους με τις πολλές κοντινές πάσες και την πίεσή τους προσπαθούσαν να βρουν ένα εύκολο και γρήγορο γκολ. Κάτι που δεν ερχόταν. Και αυτό γιατί οι «λεπίδες» είχαν διπλή ζώνη άμυνας και πολλές φορές έπεφταν παραπάνω από δύο παίκτες είτε στον Χάαλαντ, είτε στον Γκρίλις. Έτσι, ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν και ο καλύτερος.

Στο 34′ η Σέφιλντ έχασε μία τεράστια ευκαιρία για να κάνει δύσκολη τη ζωή της Σίτι όταν ο Μπερτζ από κοντά δεν νίκησε τον Ορτέγκα. Αυτό δεν το άφησε να περάσει… έτσι η περσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας και στο 43′ σημείωσε το 1-0. Αυτό ήρθε όταν ο Σίλβα ανατράπηκε εντός μεγάλης περιοχής από τον Τζέμπινσον που έκανε ένα χαζό πέναλτι. Ο Μαχρέζ έστησε την μπάλα από τα έντεκα βήματα και δεν λάθεψε, νικώντας τον Φοντένγκαμ και κάνοντας το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στη Μάντσεστερ Σίτι. Και πιο συγκεκριμένα στον Μαχρέζ. Ο Αλγερινός ήταν εκείνος που έκλεψε όλα τα φώτα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και αυτό χάρη στα γκολ που σημείωσε. Το 2-0 έγινε στο 61′ μετά από απίθανη ατομική ενέργεια, αφού οι παίκτες της Σέφιλντ του έδωσαν πάρα πολύ χώρο και εκείνος σε κατά μέτωπο επίθεση το εκμεταλλεύτηκε και από κοντά νίκησε τον Φοντένγκαμ. Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 66′ όταν αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Γκρίλις και έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Σέφιλντ.

Από εκεί και πέρα ο Γκουαρντιόλα έκανε ακόμη περισσότερες αλλαγές, η Σίτι έριξε τον ρυθμό κράτησε την μπάλα και μπορεί να ένιωσε την απειλή της Σέφιλντ σε μερικές φάσεις, όμως, το 3-0 έμεινε ως το τέλος και πήρε μία άνετη και δίκαιη πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ