ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο… σπαθιά δεν καταπίνει ο Μόντριτς για να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Στη Νάπολι θα θυμούνται για πολύ καιρό την ΦΑΟΥΛΑΡΑ του Κβαρατσκέλια! (vid)
Κρίστιανο, δεν είσαι εσύ… αυτός: Έχασε σίγουρο γκολ ο CR7! (vid)
Φεύγει… βράδυ από την Άρσεναλ ο Ράμσντεϊλ: Βρήκε ήδη άλλη ομάδα!
Δάκρυσαν και οι πιο δυνατοί με το αντίο του Νάβας προς τη Σεβίλλη!
Η Φιορεντίνα πριν τον Ολυμπιακό «αγκάλιασε» την Ευρώπη κόντρα στη Νάπολι! (vid)
Λούκα Μόντριτς: Η χειρότερη μεταγραφή που έγινε ο μεγαλύτερος θρύλος!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μόντριτς ανακοίνωσε την απόφασή του στη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει πίσω το «διαμάντι» που… λάμπει στη Χιρόνα!
Η Τσέλσι έχει βρει τον ιδανικό παίκτη για τη μεσαία της γραμμή!
Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να «εκτοξεύσει» τη Μίλαν!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ετοιμάζεται για μεγάλες επιτυχίες του χρόνου!
Non-stop προβλήματα στην Μπαρτσελόνα: Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λεβαντόφσκι!
Λίβερπουλ: Τα λόγια του Κλοπ συγκινούν μέχρι και οπαδό της Έβερτον
Η Ρεάλ τρελάθηκε και θέλει τον Μπαπέ πριν το Euro!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

March-ing on Manchester United! (vid)

Στη διαδικασία των πέναλτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 7-6 την Μπράιτον και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου.

March-ing on Manchester United! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μία δύσκολη και αγχωτική πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Μπράιτον. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ», ούτε μετά τα 90, ούτε ακόμη και μετά την παράταση.

Στα πέναλτι οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» ήταν πιο ψύχραιμοι. Έτσι, ευστόχησαν σε όλες τις εκτελέσεις τους. Από τους «γλάρους» μοιραίος έμελλε να είναι ο Σόλι Μαρτς, ο οποίος ήταν άστοχος και έτσι το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ νίκησε στη «ρώσικη ρουλέτα» με 7-6!

Στον τελικό του FA Cup η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρει στις 3 Ιουνίου τη Μάντσεστερ Σίτι!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω με τις δύο ομάδες να θέλουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Τα λάθη ήταν λίγα, οπότε αυτό βοήθαγε στο να υπάρχει καλή κυκλοφορία και γενικότερα καλός ρυθμός στον αγώνα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Κασεμίρο, Έρικσεν και Φερνάντες ήταν αυτή που είχε την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια της.

Ωστόσο, δεν ήταν και ό,τι πιο εύκολο να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα της Μπράιτον. Από την άλλη πλευρά οι ποδοσφαιριστές του Ντε Τσέρμπι είχαν μεγάλες ευκαιρίες, όμως, ο Ντε Χέα ήταν σε ετοιμότητα και έδειξε ότι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το ματς προ ημερών με τη Σεβίλλη.

Ο Ισπανός κίπερ έδειξε τα ρεφλέξ του και γενικότερα γιατί αποτελεί πρώτη επιλογή, παρά το ντεφορμάρισμά του, για τον Τεν Χαγκ. Η Γιουνάιτεντ είχε και αυτή στο δεύτερο ημίχρονο πολλές στιγμές για ένα γκολ που θα της έλυνε τα χέρια και γενικότερα θα της έκανε πιο εύκολη τη ζωή. Όμως, όσο αυτό δεν ερχόταν τα χρονικά δεδομένα στένευαν ολοένα και περισσότερο για τους «κόκκινους διαβόλους» που από ένα σημείο και έπειτα έκαναν πιο εύκολα λάθη. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι και το τέλος των 90 λεπτών με το ματς να πηγαίνει στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα. Αμφότεροι οι δύο γκολκίπερ είχαν… δουλειά και όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε τη στιγμή που έπρεπε. Έτσι, κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους μέχρι που οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Οι πρώτοι πέντε εκτελεστές από κάθε ομάδα ήταν εύστοχοι. Το ίδιο συνέβη και με τους 6ους. Ωστόσο, ο μοιραίος για την Μπράιτον ήταν ο Μαρτς, όπου έστειλε την μπάλα άουτ. Στη συνέχεια ο Λίντελοφ νίκησε τον Σάντσες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου που θα γίνει στις 3 Ιουνίου με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ