ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

H Τζιρόνα κατάφερε να ξεφτιλίσει κοτζάμ Ρεάλ Μαδρίτης με «τεσσάρα»! (vid)

Ο Τάτι Καστεγιάνος ήταν αυτός που έβαλε μόνος του τη Ρεάλ Μαδρίτης στα... δίχτυα, σκοράροντας τέσσερα γκολ, στην εντός έδρας νίκη της Τζιρόνα με σκορ 4-1.

H Τζιρόνα κατάφερε να ξεφτιλίσει κοτζάμ Ρεάλ Μαδρίτης με «τεσσάρα»! (vid)

Το να δεχτεί τέσσερα γκολ η Ρεάλ Μαδρίτης είναι από μόνο του… είδηση στη La Liga. Πόσο μάλλον από μία ομάδα σαν τη Τζιρόνα που δεν είναι από τις παραδοσιακά «μεγάλες» της Ισπανίας. Πόσο μάλλον και τα τέσσερα να μπουν από έναν και μόνο παίκτη.

Ο λόγος για τον Τάτι Καστεγιάνος, ο οποίος σημείωσε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του στο εντός έδρας ματς με τη «βασίλισσα» στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Κανείς άλλος παίκτης δεν είχε πετύχει τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τελευταία φορά που συνέβη ήταν το 1947!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πολύ πιο δυνατά στο ματς και ήταν αρκετά πιο αποφασισμένοι σε σχέση με τους φιλοξενούμενους. Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης έδειχναν να έχουν αλλού το μυαλό τους, αλλά και σωματικά δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Το πρώτο γκολ του Καστεγιάνος ήρθε μόλις στο 12′. Η άμυνα των φιλοξενούμενων έδειχνε από νωρίς να μην πατάει καλά στα πόδια της και να έχει αρκετά προβλήματα απέναντι στον σκόρερ. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 24′, μετά από ασίστ του Μαρτίνες.

Η Τζιρόνα και τα δύο γρήγορα γκολ της είχαν… σοκάρει για τα καλά τη Ρεάλ Μαδρίτης που έψαχνε πώς και πώς ένα τέρμα που θα την έβαζε και πάλι στο ματς. Ένα παιχνίδι που κόντευε να χάσει πριν αυτό ξεκινήσει! Οι παίκτες του Αντσελότι μείωσαν προσωρινά σε 2-1 με τον Βινίσιους Τζούνιορ στο 34′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καστεγιάνος ήταν και πάλι ασταμάτητος. Ο 24χρονος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 στο 46′. Αλλά είχε ακόμη ένα… γλυκό να κεράσει την άμυνα των φιλοξενούμενων κάτι που ήρθε στο 62′. Ο Καστεγιάνος μέσα σε 62 λεπτά είχε καταφέρει να σημειώσει τέσσερα τέρματα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι που κανείς άλλος παίκτης δεν έχει κάνει από το 1947 μέχρι και σήμερα!

Οι γηπεδούχοι έβλεπαν τους παίκτες τους να κερδίζουν τη μία μονομαχία, μετά την άλλη. Να βγαίνουν νικητές απέναντι σε όλους και σε όλα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έψαχναν ένα γκολ. Μία απάντηση για να μειώσουν τη… χασούρα. Αυτό ήρθε στο 85′ από τον Βάσκες που μείωσε σε 4-2 που έμελλε να μείνει ως το τέλος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ