ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

«Λιποθύμησε» και πάλι η Ντόρτμουντ – Γκέλαρε με την Μπόχουμ! (vid)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και έτσι έμεινε στο 1-1 στο εκτός έδρας ματς απέναντι στη 15η Μπόχουμ!

«Λιποθύμησε» και πάλι η Ντόρτμουντ – Γκέλαρε με την Μπόχουμ! (vid)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ πολλές φορές -και- φέτος έχει δείξει ότι είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Οι Βεστφαλοί απλά έπρεπε να επιβεβαιώσουν την υπεροχή τους στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπόχουμ, που είναι 15η στη βαθμολογία και δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία, όμως, δεν το έκαναν!

Ο Μάρκο Ρόις και η παρέα του έμειναν στο 1-1 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Bundesliga και πλέον το… μπαλάκι πάει στην Μπάγερν Μονάχου που αν και εφόσον νικήσει θα ξεπεράσει τους «κιτρινόμαυρους»!

TO ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω. Όμως, η Μπόχμουμ ήταν εκείνη που έμελλε να σκοράρει το πρώτο τέρμα και να πάρει το προβάδισμα. Στο 5′ ο Λοσίλα ήταν εκείνος, όπου με ωραίο σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον κίπερ των Βεστφαλών. Η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν έδιωξε καλά την μπάλα με τον Μπέλινγχαμ να αφήνει τον Λοσίλα για λίγο μόνο του και εκείνος να τιμωρεί τους πρωτοπόρους.

Ωστόσο, η απάντηση της Ντόρτμουντ δεν άργησε να έρθει. Ένα βαθύ γέμισμα βρήκε τον Σοάρες εκτός θέσης. Το λάθος του το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Μάλεν που έκανε παράλληλη μπαλιά στην περιοχή της Μπόχουμ. Ο Αλέ βρήκε την μπάλα τόσο όσο έπρεπε και αυτή στρώθηκε, όπως έπρεπε στον Αντεγέμι, ο οποίος από κοντά το μόνο που έπρεπε ήταν να τη… φυσήξει για να μπει στα δίχτυα της Μπόχουμ για το 1-1 στο 7′.

Από εκεί και πέρα η Ντόρτμουντ κυρίως από τα πλάγια προσπαθούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Και το πέτυχε. Μάλιστα, αν ο Αντεγέμι ήταν πιο προσεκτικός ή πιο τυχερός σε δύο περιπτώσεις τότε θα σημείωσε ακόμα ένα γκολ για την ομάδα του και θα της έκανε τη ζωή πιο εύκολη. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους η Μπόχουμ είδε ένα σουτ του Χόφμαν να φεύγει για λίγο έξω με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο… ήσυχο. Οι δύο ομάδες έδωσαν ακόμη περισσότερο βάρος στην τακτική και πως θα μπορούσαν με τον μικρότερο δυνατό κίνδυνο να επωφεληθούν στον μέγιστο βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις πιο τρανταχτές στιγμές, αλλά, ούτε αυτές έγιναν γκολ.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ζήτησαν ένα πέναλτι που δεν ήρθε ποτέ. Όπως δεν ήρθε και το γκολ από την κεφαλιά του Μπέλινγκχαμ στο 97′ με την μπάλα να καταλήγει έξω και το 1-1 να μένει ως το τέλος και την Μπορούσια Ντόρτμουντ να μην μπορεί να νικήσει για τέταρτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι της! Κάτι που δεν αποκλείεται στο τέλος να της στοιχίσει και τον τίτλο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ