ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα θέλει να… διαλύσει το Nations League!
Γκουαρντιόλα: «Γι’ αυτόν τον παικταρά παραλίγο να κλάψω!»
Ο CEO της Λεβερκούζεν έδειξε που (ΔΕΝ) θα πάει ο Βιρτζ!
Μέσι για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Θα δούμε…»
Η MARCA έδωσε το βραβείο του GOAT στον Μέσι! (pic/vid)
Με αυτές τις δηλώσεις που έκανε ο Μπέλιγχαμ θα έχει την αιώνια εκτίμηση του Βινίσιους!
Ξέσπασε ο Πακετά: «Γράφετε και λέτε ψέματα για μένα! Θα αποδείξω πως είμαι αθώος»
Ligue 1: Αποκαλύφθηκε το νέο τρόπαιο και τρέλανε όλη την Ευρώπη (pics)
Ο Καλαφιόρι το παραδέχτηκε ότι έπαθε… εγκεφαλικό μετά το γκολ με τη Σίτι! (vid)
Πατέρας μικρού Γιαννάκη: «Όλα πήγαν καλά! Θέλει να δει τους προέδρους του Big-5»
MARCA: «Η Λίβερπουλ ξέρει ότι θα χάσει τον Άρνολντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)
Η ΜΑRCA μίλησε: «Κορυφαίος όλων των εποχών ο Μέσι με… στοιχεία» (pic)
Βαθιά υπόκλιση του Μπέκαμ στον Μπέλινγκχαμ: «Δεν γίνεται να είσαι… τόσο σωστός»
Η Ρεάλ βρήκε τον… νέο Μπενζεμά – Ο φορ που έχει τρελάνει τον σύλλογο!
Παρί Σεν Ζερμέν: Απόφαση καριέρας από τον Ενρίκε -Μένει μέχρι την… κατάκτηση του Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Τέλος μετά από 24 χρόνια το Barça TV!

«Λουκέτο» στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα, το Barça TV μετά από 24 χρόνια και 120 υπάλληλοι θα χάσουν τη δουλειά τους...

Μπαρτσελόνα: Τέλος μετά από 24 χρόνια το Barça TV!

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρετά την Barça TV. Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τη γέννησή της, η εκπομπή που είναι αφιερωμένη στον σύλλογο των «Μπλαουγκράνα» δεν θα υπάρχει πλέον από τις 30 Ιουνίου, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα την ακύρωση του συμβολαίου που είχε υπογράψει από το 2015 με την Telefonica για τη διαχείριση του καναλιού.

Το Barça TV γεννήθηκε σε μια όχι και πολύ ευτυχισμένη περίοδο για την Μπαρτσελόνα. Είδε το φως της δημοσιότητας το 1999, αλλά για το πρώτο τρόπαιο έπρεπε να περιμένει το 2005. Από εκεί και ύστερα έχει αφηγηθεί άλλες 35 επιτυχίες και θα προσθέσει την 36η τον Ιούνιο, με την κατάκτηση της La Liga που δεν αμφισβητείται πλέον.

Η Μπαρτσελόνα προσθέτει έτσι έναν άλλο πονοκέφαλο στην υπόθεση Νεγκρέιρα, στις δυσκολίες στο οικονομικό μέτωπο (και κατά συνέπεια στη μεταγραφική αγορά) και σε όλες τις δεσμεύσεις που σχετίζονται με τα έργα ανάπλασης του «Καμπ Νου», μέρος του μεγάλου έργου Espai Barça που θα οδηγήσει τους Καταλανούς στο Ολυμπιακό στάδιο της Βαρκελώνης την επόμενη περίοδο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Επιστρέφοντας στο Barça TV, οι υπάλληλοι του καναλιού έμαθαν την απόφαση μόλις τις τελευταίες ώρες. Ανάμεσά τους και 14 εργαζόμενοι στα Barça Studios, οι οποίοι είναι στο μισθολόγιο του συλλόγου.

Οι υπόλοιποι, περίπου 150 άτομα, πληρώνονταν από την Telefónica, αλλά αναγκάστηκαν σε ολοένα και πιο επισφαλείς συνθήκες εργασίας, που οδήγησαν σε αρκετές ημέρες απεργίας σε ορισμένους αγώνες της Μπαρτσελόνα, μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία στα μέσα Φεβρουαρίου.

Αυτή τη στιγμή η ιδέα είναι ότι το Barça TV θα συνεχίσει με τους πόρους των Barça Studios αλλά μόνο σε streaming στο διαδίκτυο και με πολλούς περιορισμούς όσον αφορά την κάλυψη των γεγονότων.

Η δραστική απόφαση να μπει τέλος στο έργο προέρχεται από τις εκτιμήσεις του συλλόγου, που υπολόγισε τη ζημία γύρω στα 13 εκατομμύρια, έστω και αν σύμφωνα με τους εργαζόμενους είναι η μισή (6 εκατομμύρια).

Το σίγουρο είναι ότι η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να βιώνει οικονομικό έλλειμμα και εφαρμόζει πλάνο αποταμίευσης σε όλα τα επίπεδα για να ανταποκριθεί στις οικονομικές παραμέτρους και επιταγές της La Liga.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ