ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Μπαρτσελόνα – Οσασούνα: Καθάρισε ο αρχηγός (vid)

Η Μπαρτσελόνα έστω και στο 85' εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και επικράτησε της Οσασούνα με 1-0 και πλέον αγκαλιάζει σφικτά τον τίτλο.

Μπαρτσελόνα – Οσασούνα: Καθάρισε ο αρχηγός (vid)

H Μπαρτσελόνα έψαξε με κάθε τρόπο το γκολ κόντρα στην Οσασούνα. Δημιούργησε, πάλεψε, όμως η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι. Όλα αυτά μέχρι το 85′ όταν και ο Ζόρντι Άλμπα έλυσε τον Γόρδιο Δεσμό στην άμυνα της Οσασούνα. Νίκη για τους Καταλανούς που βρίσκονται πια αγκαλιά με το πρωτάθλημα.

To ματς

Το πρόγραμμα της εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής της La Liga έφερε αντιμέτωπες στο Καμπ Νου, Μπαρτσελόνα και Οσασούνα. Από τη μία η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν και η ομάδα που θα το κατακτήσει. Από την άλλη η ομάδα από την Παμπλόνα, μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Η ομάδα που θα διεκδικήσει μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης το Κύπελλο Ισπανίας.

Από το πρώτο λεπτό της συνάντησης η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να πάρει την έλεγχο του παιχνιδιού. Σταδιακά η ομάδα του Τσάβι κρατούσε όλο και περισσότερο τη μπάλα στη κατοχή της κρατώντας στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους την Οσασούνα στο δικό της μισό. Στο πρώτο 20λεπτο η Οσασούνα κατάφερε με εξαιρετικό αμυντικό πλάνο να διατηρήσει την Μπαρτσελόνα μακριά από την περιοχή της. Στο 25′ οι Καταλανοί ωστόσο άγγιξαν το 1-0 όμως ο Πέδρι δεν βρήκε σωστά τη μπάλα σε γύρισμα του Μπαλντέ και την έστειλε άουτ.

Ένα λεπτό μετά ήρθε η φάση που καθόρισε την αναμέτρηση. Ο Πέδρι έγινε κάτοχος της μπάλας σε πλεονεκτική θέση. Ο Εράντο τον γκρέμισε πριν πατήσει την αντίπαλη περιοχή και δικαίως αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Μπαρτσελόνα προσπαθούσε να βρει το γκολ όμως η Οσασούνα κρατούσε τους «μπλαουγκράνα» μακριά από τον στόχο. 0-0 στα πρώτα 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε! Η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που και πάλι είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρνει να απειλήσει σοβαρά την εστία της Οσασούνα.Η πρώτη μεγάλη στιγμή στην επανάληψη ήρθε στο 56′ με τον Ντε Γιονγκ να σουτάρει και τον Φερνάντεθ να αποκρούει εξ επαφής. Στο 61′ ήταν η σειρά του Φάτι να δοκιμάσει την τύχη του όμως και το σουτ του Ισπανού βρήκε σε ετοιμότητα τον Φερνάντεθ. Η πίεση της Μπαρτσελόνα όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν όλο και πιο έντονη. Στο 66′ ο Μουνιόθ απείλησε για τους φιλοξενούμενους όμως ο Τερ Στέγκεν απομάκρυνε τον κίνδυνο. Ένα λεπτό μετά ο Λεβαντόφσκι άγγιξε το 1-0 αλλά ο Φερνάντεθ και πάλι δεν έκανε το χατίρι στην Μπαρτσελόνα. Στο 79′ ο Λεβαντόφσκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ ακυρώνοντας το ως οφσάιντ.

Τελικά τη λύση την έδωσε ο Ζόρντι Άλμπα για την Μπαρτσελόνα. Ο αρχηγός πάτησε περιοχή στο 85′ και με δυνατό σκαστό σουτ παραβίασε την αντίπαλη εστία κάνοντας το 1-0. Αυτή ήταν και η φάση που έκανε τη διαφορά στον αγώνα. Τελικό σκορ, 1-0!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ