Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ: Ο Ρομάνο «στέλνει» στο Άνφιλντ έναν Πρωταθλητή Κόσμου
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Ο Ρομάνο «στέλνει» στο Άνφιλντ έναν Πρωταθλητή Κόσμου

Η Λίβερπουλ θα επιχειρήσει να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που φέτος κάνει θραύση στην Premier League.

04.05.2023 | 12:07

Αναδόμηση! Αυτή είναι η σωστή λέξη για να περιγράψει κανείς τη μεταγραφική περίοδο που περιμένει τη Λίβερπουλ το προσεχές καλοκαίρι. Οι «Κόκκινοι» θέλουν να πετάξουν γρήγορα από πάνω τους την αποτυχημένη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μια χρονιά που τους έφερε πίσω σε σχέση με την πετυχημένη πορεία των τελευταίων ετών σε Αγγλία και Champions League. Οι αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ δεν αφομοιώθηκαν γρήγορα και οι συνεχείς τραυματισμοί έκαναν το έργο του Γιούργκεν Κλοπ αρκετά δύσκολο αποτέλεσμα η ομάδα να μείνει χωρίς τίτλο.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν βάλει στόχο το καλοκαίρι να διοθρώσουν όλα τα κακώς κείμενα στην ομάδα και να δημιουργήσουν ένα σύνολο έτοιμο να χτυπήσει την επόμενη χρονιά όλους τους διαθέσιμους στόχους. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει στο Άνφιλντ να καταφθάσουν ποδοσφαιριστές ικανοί να κάνουν τη διαφορά σε όλες τις γραμμές. Να ενσωματωθούν με το υπάρχον υλικό και όλοι μαζί να δημιουργήσουν μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης.

Διάβασε επίσης: MARCA: Το «χρυσό» συμβόλαιο του Μπέλινγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Το ρεπορτάζ του έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου και ειδικού σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως η Λίβερπουλ θα προχωρήσει σε μεγάλες διορθωτικές κινήσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα για εκεί έχει βρεθεί ήδη το βασικό πρόσωπο στο οποίο επικεντρώνονται οι προσπάθειες των «Κόκκινων». Αυτός δεν είναι άλλος από τον άσσο της Μπράιτον και της εθνικής Αργεντινής, Αλέξις ΜακΆλιστερ. Ο ταλαντούχος χαφ μοιάζει αρκετά πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «Γλάρους» αναζητώντας μια νέα σαφώς μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του.

Η Λίβερπουλ είναι μία από τις ομάδες που επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του. Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει τις επαφές της με την Μπράιτον όμως αυτό θα γίνει κατά τον Ρομάνο μέσα στον μήνα ή στις αρχές του επόμενου. Ο Κλοπ θέλει τον Αργεντινό. Πιστεύει πως ο ΜακΆλιστερ είναι το «κλειδί» για την νέα του προσπάθεια!

 




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version