ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Νίπτει τας χείρας του» ο Γκαλτιέ για Μέσι… (vid)

Δεν γνωρίζει για την ενδεχόμενη ποινή του Λιονέλ Μέσι ο προπονητής της Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ, ούτε εμπλέκεται στην υπόθεση...

«Νίπτει τας χείρας του» ο Γκαλτιέ για Μέσι… (vid)

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση του συλλόγου να τιμωρήσει τον Λιονέλ Μέσι, ενώ καταδίκασε τις διαμαρτυρίες των οπαδών της ομάδας έξω το σπίτι του Νεϊμάρ. Τα γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Αργεντίνος άσος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο εβδομάδων ύστερα από ένα ταξίδι χωρίς άδεια στη Σαουδική Αραβία, ενώ έπρεπε να προπονηθεί με την ομάδα, μετά την ήττα με 3-1 εντός έδρας από τη Λοριάν.

«Ενημερώθηκα από το διοικητικό συμβούλιο στην αρχή της εβδομάδας για την απόφαση να τιμωρηθεί ο Μέσι» είπε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Τρουά. «Είμαι απασχολημένος με την ομάδα και αυτός είναι ο ρόλος μου. Η απόφαση δεν είχε καμία σχέση με εμένα. Ενημερώθηκα για την απόφαση. Η τιμωρία του Λιονέλ έχει προστεθεί στις κακές εμφανίσεις, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από αυτό. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μια ευχάριστη περίοδος. Υπάρχει ένας στόχος για να επιτευχθεί, οι παίκτες εργάζονται σκληρά. Είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι» συμπλήρωσε.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι επικεφαλής στη βαθμολογία, αλλά η ήττα από τη Λοριάν μείωσε το προβάδισμά της έναντι της δεύτερης Μαρσέιγ στους πέντε βαθμούς, ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Ligue 1. Η ομάδα του Γκαλτιέ ήταν αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά έκτοτε έχει χάσει εννέα παιχνίδια, με τους οπαδούς να διαμαρτύρονται έξω από το σπίτι του Νεϊμάρ αυτή την εβδομάδα, καλώντας τον να φύγει.

Ο Βραζιλιάνος έχει τεθεί εκτός «μάχης» για το υπόλοιπο της σεζόν μετά τη χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο, στην οποία υποβλήθηκε τον Μάρτιο, αλλά ο Γκαλτιέ αρνήθηκε να σχολιάσει εάν ο 31χρονος θα είναι στον σύλλογο την επόμενη σεζόν. Η Παρί Σεν Ζερμέν καταδίκασε τις ενέργειες των οπαδών, ενώ ο Γκαλτιέ είπε ότι είναι απαράδεκτο για τους οπαδούς να διαδηλώνουν έξω από το σπίτι ενός παίκτη.

«Όσον αφορά τις διαμαρτυρίες μπροστά από το σπίτι ενός παίκτη, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτό. Η ιδιωτική ζωή πρέπει να παραμείνει ιδιωτική. Μπορώ να καταλάβω τον θυμό, την απογοήτευση των οπαδών μας. Μπορούν να διαμαρτυρηθούν στο γήπεδο ή στα γραφεία της Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ στο σπίτι κανενός, είτε είναι ο Νεϊμάρ είτε οποιοσδήποτε άλλος» κατέληξε ο Γάλλος τεχνικός.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ