ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
Τέρι χαλάρωσε: «Η δικιά μου Τσέλσι συγκρίνεται εύκολα με τους… αήττητους της Άρσεναλ»
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Ο Τούχελ… δίκασε την Μπάγερν: «Έψαχνε εδώ και καιρό νέο προπονητή!»
Τσέλσι: «Άρρωστη» πρόταση για Όσιμεν – Δίνει τρελά χρήματα και δύο αστέρια της!
Έστησε γλέντι η Τσέλσι- Ρίχνει… τρίμπαλο από το ημίχρονο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Τέτοια κάνει η Γιουνάιτεντ και στη Λίβερπουλ θα αρχίσουν να πιστεύουν σε θαύματα (vid)

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ με 1-0 στο Λονδίνο και πλέον έχει τους λόγους της να ανησυχεί για την έξοδο της στο επόμενο Champions League.

Τέτοια κάνει η Γιουνάιτεντ και στη Λίβερπουλ θα αρχίσουν να πιστεύουν σε θαύματα (vid)

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει τα πάντα για να… βγάλει μόνη τα μάτια της! Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» γνώρισαν άλλη μία ήττα στην Premier League, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ και κινδυνεύουν να μπουν σε μεγάλες περιπέτειες για τη 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Ο Μπενραχμά σκόραρε για τα «Σφυριά» μετά από την ευγενική χορηγία του Νταβίντ Ντε Χέα και χάρισε τη νίκη στους Λονδρέζους. Πλησιάζει απειλητική Λίβερπουλ την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ.

To ματς

Παιχνίδι για την 35η αγωνιστική της Premier League! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψε ως την αγγλική πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ σε μια παραδοσιακή μονομαχία του πρωταθλήματος της χώρας. Από τη μία τα «Σφυριά» που ολοκληρώνουν μια κακή χρονιά όντας πολύ μακριά από τους στόχους που είχαν θέσει το περασμένο καλοκαίρι. Από την άλλη οι «Κόκκινοι Διάβολοι» που ναι μεν βρίσκονται σε θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League όμως δείχνουν πως δεν πατούν καλά το τελευταίο διάστημα.

Στα του αγώνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά. Δημιούργησε πρώτη τις συνθήκες για το γκολ. Στο 17′ μάλιστα έφθασε μια ανάσα από αυτό όμως το σουτ του Μάρκους να χτυπάει στο δοκάρι του Φαμπιάνσκι. Δέκα λεπτά μετά όμως η Γουέστ Χαμ στην πρώτη καλή στιγμή της στο ματς κατάφερε να προηγηθεί. Ο Μπενραχμά ανέβηκε στο γήπεδο, κουβάλησε αρκετά μέτρα την μπάλα και έκανε το χλιαρό σουτ. Ο Ντε Χέα δεν εκτίμησε ποτέ σωστά την πορεία της μπάλας και με τη δική του… χορηγία αυτή κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη συνέχεια προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ όμως και πάλι δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Στο 32′ το σουτ του Άντονι προσέκρουσε κι αυτό με τη σειρά του στο δοκάρι του Φαμπιάνσκι με τον Βραζιλιάνο έτσι να καταγράφει άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του. Οι δύο ομάδες στο φινάλε του πρώτου μέρους είχαν από δύο μεγάλες στιγμές. Ντε Χέα και Φαμπιάνσκι σταμάτησαν Μπενραχμά και Έρικσεν αντίστοιχα. 1-0 σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε! Η Γουέστ Χαμ έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Σκόραρε μάλιστα δύο φορές, μία με τον Μάρκος Αντόνιο και μία με τον Σούτσεκ όμως δικαίως αμφότερα τα τέρματα ακυρώθηκαν από τον διαιτητή. Το ένα για επιθετικό φάουλ και το δεύτερο για οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μαρσιάλ άγγιξε το 1-1 όμως ο Φαμπιάνσκι του αρνήθηκε το γκολ με εντυπωσιακή επέμβαση. Νίκη για τη Γουέστ Χαμ με 1-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ