ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 11/5)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 11/5)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΑΛΚΜΑΑΡ (22:00): Η Γουέστ Χαμ παίζει για δεύτερη διαδοχική χρονιά σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πέρσι στο Europa League (αποκλείστηκε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που το σήκωσε εν τέλει), φέτος στο Europa Conference League. Και ευελπιστεί να παίξει σε ευρωπαϊκό τελικό ξανά μετά το 1976 και το Κύπελλο Κυπελλούχων. Στον προηγούμενο γύρο, απέκλεισε τη Γάνδη. 1-1 στο Βέλγιο, άνετο 4-1 στην Αγγλία και πρόκριση. Επίσης, είναι σχεδόν απόλυτη στη φετινή διοργάνωση του Europa Conference League! Από τα προκριματικά (με Βίμποργκ), ως και τώρα, μετράει 11-1-0! Και η μοναδική ισοπαλία, είναι αυτή με τη Γάνδη. Είναι μεγάλο το κίνητρο της Ευρώπης, μιας και πέρα από την ουσία ότι διεκδικείς ευρωπαϊκό τρόπαιο, είναι και ότι σου εξασφαλίζει ευρωπαϊκή συμμετοχή για του χρόνου. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την περίπτωση της Γουέστ Χαμ.

Βλέπετε, στην Premier League δεν έδειξε φέτος καλή εικόνα. Και μόνο το γεγονός ότι κατάφερε να σώσει την χρονιά τώρα προς το τέλος, τα «λέει» όλα. Έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το σπουδαίο 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Της έβαλε δύσκολα και πήρε τη νίκη με το γκολ του Μπενραχμά και το ολέθριο λάθος του Ντε Γκέα. Τραυματίας είναι ο Σκαμάκα (επιθετικός), αμφίβολη η συμμετοχή των Κουφάλ (δεξί μπακ), Ζουμά (στόπερ).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΑΛΚΜΑΑΡ (22:00): Η Άλκμααρ κάνει χρονιά υπέρβασης και μόνο που βρίσκεται στα ημιτελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πέρσι, στην ίδια διοργάνωση, έφτασε ως τους «16» (αποκλείστηκε από την Μπόντο Γκλιμτ), ενώ έχει φτάσει μία φορά σε ευρωπαϊκό τελικό. Ήταν το 1981 όταν βρέθηκε στον τελικό του Κυπέλλου UEFA αλλά το έχασε, σε διπλούς τελικούς, από την Ίπσουιτς. Φέτος, στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Άντερλεχτ στα πέναλτι, με τον Παυλίδη να σκοράρει δις στο 2-0 της Ολλανδίας και να κάνει τη διαφορά. Μεγαλύτερο, πάντως, ήταν το αμέσως προηγούμενο «εμπόδιο» που ξεπέρασε, τη Λάτσιο (με δύο νίκες, 2-1)! 13-0-3, το δικό της σερί φέτος στην Ευρώπη! Τρία όλα κι όλα τα ματς που δεν έχει βρει δίχτυα. Την ίδια ώρα, στο ολλανδικό πρωτάθλημα έρχεται από το 0-0 εκτός έδρας με αντίπαλο τον Άγιαξ. Δέχτηκε πίεση, είχε κι εκείνη τις στιγμές της και πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα που τη διατήρησε στην 4η θέση και στο -2 από τον αντίπαλό της. Θεωρείται, πάντως, δύσκολο να τον προσπεράσει, αλλά μπάλα είναι, ποτέ δεν ξέρεις. Εκτός για το παιχνίδι στο Λονδίνο έμειναν ο τιμωρημένος Κερκέζ (αριστερό μπακ) και οι τραυματίες Κάρλσον (βασικός εξτρέμ με 29/10/8!), Ντε Βιτ (αριστερό μπακ). Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του Πασκάλ Γιάνσεν, μέσα σε αυτούς, φυσικά, και ο Παυλίδης.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ (22:00): Δεν ήταν, αλλά έγινε στόχος στην πορεία η κατάκτηση του Conference League για τη Φιορεντίνα. Στα νοκ άουτ, οι «βιόλα» ξεπέρασαν διαδοχικά τα εμπόδια των Μπράγκα και Σίβασπορ με τέσσερις νίκες, ενώ στα προημιτελικά βρήκαν μπροστά τους την Λεχ Πόζναν. Το εντυπωσιακό 4-1 στην Πολωνία τους έκανε να είναι χαλαροί στη ρεβάνς, όπου τα χρειάστηκαν, Έφτασαν να χάνουν 3-1, αλλά μείωσαν στο φινάλε σε 3-2 και… τέλος καλό, όλα καλά! Οι συνεχόμενες υποχρεώσεις, αφού στα τέλη Απριλίου, σφράγισε και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, την έχουν επηρεάσει στο πρωτάθλημα της Serie A, όπως φαίνεται από την μόλις μια νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων. Στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την πρωταθλήτρια Νάπολι. Σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής (7/5), επιστρέφει από τιμωρία ο Μαρτίνες Κουάρτα (στόπερ). Διαθέσιμος και ο Καμπράλ (φορ), αλλά δύσκολα θα ρισκάρουν οι Σοτίλ (εξτρέμ) και Μπρεκάλο (εξτρέμ).

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ (22:00): Εξαιρετική παρουσία έχει και η Βασιλεία, η οποία χρειάστηκε να περάσει τρεις προκριματικούς γύρους για να βρεθεί στους ομίλους. Ως δεύτερη στο γκρουπ, όπως και η αντίπαλός της, χρειάστηκε να περάσει από τρεις νοκ άουτ φάσεις για να φτάσει στα ημιτελικά. Αρχικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Τράμπζονσπορ, στη συνέχεια πέρασε μετά κόπων και βασάνων (σ.σ. πέναλτι) τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και στα προημιτελικά βρήκε απέναντί της τη Νις, την οποία απέκλεισε στην παράταση. Δεν την λες και εύκολη διαδρομή… Στο πρωτάθλημα Ελβετίας, η σεζόν δεν έχει εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο, καθώς δίνει μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Στο τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο είδε να αποβάλλονται τρεις παίκτες της στο φινάλε, η ομάδα του Χάικο Βόγκελ ηττήθηκε 2-0 από τη Ζυρίχη και βρέθηκε στο -4 από την τετράδα. Δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς, εκτός αποστολής έμειναν οι Λόπες (αμυντικός), Ονιεγκμπούλε (μέσος), Σενέ (επιθετικός). Μακροχρόνια απουσιάζει ο Φράι (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ