ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Forza Inter το Μιλάνο είναι… δικό σου! (vids)

H Ίντερ νίκησε δεύτερη φορά στην ημιτελική φάση του Champions League τη Μίλαν (1-0) και πέρασε πανηγυρικά στον τελικό της Πόλης.

Forza Inter το Μιλάνο είναι… δικό σου! (vids)

Η Ίντερ έδειξε για τα καλά στο Champions League ποιος είναι το αφεντικό στο Μιλάνο. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 1-0 της Μίλαν στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό και πέρασε…φορτσάτη στον τελικό των «αστεριών», όπου θα γίνει στις 10 Ιουνίου στην Πόλη.

Μέτριο ως κακό ποιοτικά παιχνίδι στο μεγαλύτερο κομμάτι του, αφού είχε λίγες φάσεις, αλλά πολλά νεύρα και δυνατά μαρκαρίσματα. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Λαουτάρο Μαρτίνες που έδειξε την κλάση του με το γκολ που σημείωσε.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μίλαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φρόντισε να βάλει το παιχνίδι της σε έναν πιο γρήγορο ρυθμό, δείχνοντας ότι θέλει άμεσα ένα γκολ. Ένα τέρμα που έφερνε πίεση και άγχος στους παίκτες της Ίντερ και θα έδινε… φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Πιόλι. Μάλιστα, η πρώτη καλή στιγμή για τους «ροσονέρι» ήρθε μόλις στο 5′ όταν το σουτ του Ερναντές πέρασε για ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ονάνα.

Η τυπικά φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν με την Ίντερ να έχει «φορτώσει» κατά πολύ τα «φτερά», προκειμένου να δυσκολέψει τις επιθέσεις της Μίλαν. Η πιο μεγάλη στιγμή των περσινών πρωταθλητών Ιταλίας ήρθε στο 11′ όταν ο Τονάλι ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα από τα αριστερά, έκανε παράλληλη μπαλιά προς την περιοχή με τον Ντίας να πλασάρει μόνος του από το σημείο του πέναλτι. Όμως, το σουτ του ήταν πολύ αδύναμο και το μπλόκαρε εύκολα ο Ονάνα.

Από εκεί και πέρα η Ίντερ κράτησε την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια της και «έκοψε» τον ρυθμό της Μίλαν. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Ιντζάγκι είχαν και αυτοί μία καλή στιγμή με τον Τζέκο στο 39′. Ο Βόσνιος πήρε την κεφαλιά μετά από φάουλ, όμως, ο Μενιάν έδειξε την κλάση και τα ρεφλέξ του, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στο επόμενο λεπτό ο Λαουτάρο σούταρε από καλή θέση με την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Η… απάντηση της Μίλαν ήταν ένα σόλο του Λεάο στο 35′, όπου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με το πλασέ του να περνάει για μερικά εκατοστά εκτός εστίας.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ λιγότερες ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι είναι αρκετά κουρασμένες και τους περισσότερους παίκτες τους να μην μπορούν να ολοκληρώσουν μία σωστή ατομική ενέργεια, όσες φορές χρειάστηκε να το κάνουν αυτό. Παράλληλα, τα πολλά φάουλ και οι διακοπές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν βοήθησαν τόσο πολύ τον ρυθμό.

Παρόλα αυτά η Μίλαν είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ονάνα, όπως στο πρώτο 45λεπτο. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από τον Μαρτίνες στο 74′ με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Μενιάν. Από εκεί και πέρα ήταν πολύ εύκολο για την Ίντερ να κρατήσει τη διαφορά και στο τέλος να πάρει την πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Champions League που θα γίνει στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.



















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ