Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρόεδρος La Liga: «Ρεάλ, μην… κλαίγεσαι τόσο. Αρκετά λεφτά παίρνεις»
Ρεάλ Μαδρίτης

Πρόεδρος La Liga: «Ρεάλ, μην… κλαίγεσαι τόσο. Αρκετά λεφτά παίρνεις»

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και.. απάντησε στα παράπονα των Μαδριλένων!

18.05.2023 | 17:29

Αν μη τι άλλο ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τις δύο μεγάλες δυνάμεις του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα τον κατηγορούν για αρκετά ζητήματα.

Οι Μαδριλένοι από την πλευρά του θεωρούν πως ο Τέμπας δεν κάνει καλή δουλειά στο εμπορικό κομμάτι και… δεν φέρνει στους συλλόγους τα έσοδα που θα έπρεπε, βάση των “σπουδαίων” brand names που έχουν.




 

Πάντως ο πρόεδρος της La Liga με δηλώσεις του απάντησε στους “μερένχες”, τονίζοντας πως… κλαίγονται χωρίς λόγο.

Κάνε LIKE στην νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ξέρω πολά καλά τον Φλορεντίνο Πέρεθ! Θεωρεί πως στην Ισπανία υπάρχουν κάποια μέρη στα οποία η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έπρεπε καν να παίζει. Νομίζει πως το πρωτάθλημα της La Liga είναι αδύναμο και δεν προσφέρει τίποτα», είπε ο Χαβιέ Τέμπας!

«Οι μεγάλες ομάδες του ισπανικού ποδοσφαίρου, εισπράττουν τα ίδια χρήματα με αυτά που παίρνουν και οι ομάδες της Premier League. Η Ρεάλ Μαδρίτης κλαίγεται υπερβολικά χωρίς λόγο για αυτό το ζήτημα», ανέφερε ο πρόεδρος της La Liga!

Κάνε LIKE στην νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version