ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Φιορεντίνα πριν τον Ολυμπιακό «αγκάλιασε» την Ευρώπη κόντρα στη Νάπολι! (vid)
Λούκα Μόντριτς: Η χειρότερη μεταγραφή που έγινε ο μεγαλύτερος θρύλος!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μόντριτς ανακοίνωσε την απόφασή του στη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει πίσω το «διαμάντι» που… λάμπει στη Χιρόνα!
Η Τσέλσι έχει βρει τον ιδανικό παίκτη για τη μεσαία της γραμμή!
Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να «εκτοξεύσει» τη Μίλαν!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ετοιμάζεται για μεγάλες επιτυχίες του χρόνου!
Non-stop προβλήματα στην Μπαρτσελόνα: Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λεβαντόφσκι!
Λίβερπουλ: Τα λόγια του Κλοπ συγκινούν μέχρι και οπαδό της Έβερτον
Η Ρεάλ τρελάθηκε και θέλει τον Μπαπέ πριν το Euro!
Προπονητής για πρώτη φορά σε αντρική ομάδα ο Φαν Πέρσι!
Το έριξε στο φαΐ και τις μπύρες ο Ζίλε κι έχει κάνει μια κοιλιά ως το «Γουέμπλεϊ»!
Επίσημα το πιο πολύτιμο «διαμάντι» της Αγγλίας ο Πάλμερ! (pic)
Επίσημο: Απέλυσε τον Αλέγκρι η Γιουβέντους με συνοπτικές διαδικασίες!
Οριστικά στη Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ, το ανακοίνωσε ο ίδιος! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ αποκάλυψε τον σημαντικότερο τίτλο του!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα κατονόμασε τον πιο σημαντικό στόχο του την εφετινή σεζόν για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ αποκάλυψε τον σημαντικότερο τίτλο του!

Η Μάντσεστερ Σίτι που κυνηγάει το «τρεμπλ» μπορεί να κάνει το πρώτο από τα τρία βήματα που της χρειάζονται για να το πανηγυρίσει, εξασφαλίζοντας τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της στην Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να το χαρακτηρίζει σαν το πιο σημαντικό και δύσκολο από τα τρία τρόπαια που είναι στη…σειρά για να κατακτηθούν.

Η Σίτι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα πριν καν αγωνιστεί αν η Άρσεναλ χάσει αύριο (20/5) από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, και αν όχι μπορεί να σηκώσει το τρόπαιο νικώντας την Τσέλσι την Κυριακή στο «Έτιχαντ». «Η Premier League είναι η πιο σημαντική διοργάνωση γιατί είναι πάνω από 10, 11 μήνες. Είμαστε τυχεροί που είμαστε στην έδρα μας με τους ανθρώπους μας για να το πάρουμε», είπε ο Γκουαρντιόλα σήμερα (19/5) σε συνέντευξη Τύπου.

Ο Γκουαρντιόλα πιθανότατα δεν θα παρακολουθήσει τον αγώνα της Άρσεναλ: «Δεν νομίζω», είπε. «Έχουμε ένα παιχνίδι την επόμενη μέρα. Στο μυαλό μου, θα ήθελα να πιστεύω ότι πρέπει να το κερδίσουμε για να είμαστε πρωταθλητές. Το να γιορτάσουμε με τον κόσμο μας στο γήπεδο θα ήταν το καλύτερο», πρόσθεσε.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Σίτι έχει άλλα δύο τρόπαια να διεκδικήσει, με τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας να έρχεται εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 3 Ιουνίου και τον τελικό του Champions League μια εβδομάδα αργότερα στην Κωνσταντινούπολη. Ερωτηθείς εάν η ομάδα του είχε ηρεμήσει από την Τετάρτη και τη νίκη (4-0)-πρόκριση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γκουαρντιόλα είπε: «Ήρεμοι; Το πιο δύσκολο έρχεται. Οι τενίστες λένε ότι το να σερβίρεις για να κερδίσεις το Wimbledon είναι το πιο δύσκολο. Την Κυριακή το παιχνίδι είναι στα χέρια μας».

H Σίτι έχει κερδίσει 11 συνεχόμενα παιχνίδια στην Premier League και είναι αήττητη στο «Etihad Stadium» σε 19 συνεχόμενα από τα μέσα Νοεμβρίου: «Τα συναισθήματα είναι πολλά», είπε ο Ισπανός. «Δεν μπορούμε να αποσπαθούμε. Δεν θα συγχωρήσουμε τον εαυτό μας. Εστιάζουμε σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν για να τελειώσουμε καλά. Το κάναμε απέναντι στην Άρσεναλ, τη Λίβερπουλ, τη Γιουνάιτεντ, τις μεγάλες ομάδες εντός έδρας. Νιώθουμε ότι είμαστε δυνατοί, σίγουροι με τον κόσμο μας», είπε.

Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε στη συνέχεια για ένα βίντεο που έδειχνε τον μέσο Κέβιν Ντε Μπρούιν να φωνάζει “Σκάσε” εναντίον του στο παιχνίδι της Τετάρτης. «Η ένταση με τον Κέβιν μου αρέσει, φωνάζουμε ο ένας στον άλλον. Μου αρέσει αυτή η ενέργεια», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν το βλέπετε, αλλά μου φωνάζει στην προπόνηση. Αυτό χρειαζόμαστε. Μετά από αυτό γίνεται ο καλύτερος. Είναι ποδόσφαιρο, μπορούμε να το κάνουμε. Αυτά πρέπει να συμβούν για να είσαι ανταγωνιστικός».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ