ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Σίτι μην… κουράζεσαι! Η Νότινγχαμ δουλεύει για εσένα! (vid)

H Νότινγχαμ Φόρεστ νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 την Άρσεναλ και έτσι έχρισε πρωταθλήτρια Αγγλίας και πάλι τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σίτι μην… κουράζεσαι! Η Νότινγχαμ δουλεύει για εσένα! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας για τη σεζόν 2022- 2023! Χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί στο εντός έδρας ματς με τη Τσέλσι, μιας και η Άρσεναλ ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τη Νότινγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ» στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League. Μιας και η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους τέσσερις βαθμούς με τους Λονδρέζους να έχουν ακόμη ένα ματς να δώσουν!

Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα σε ακόμη ένα παιχνίδι αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και παρά τα υψηλά ποσοστά κατοχής της μπάλας που είχαν δεν κατάφεραν παρά ελάχιστες φορές να απειλήσουν την εστία του Κέιλορ Νάβας που ήταν ανίκητος.

Παράλληλα, η Νότινγχαμ με αυτή τη νίκη της εξασφάλισε να παραμείνει στην Premier League, ενόψει και της νέας σεζόν!

TO ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Η Άρσεναλ ήταν αυτή που ήλεγχε τον ρυθμό του ματς, μιας και είχε την κατοχή της μπάλας την περισσότερη ώρα με τα ποσοστά της να φτάνουν μέχρι και το 80% με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να αμυνθούν με κάθε τρόπο.

Βέβαια, το γεγονός ότι ο ρυθμός δεν ήταν γρήγορος ευνοούσε στους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ, οι οποίοι στις πιο πολλές μονομαχίες όχι μόνο έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα, μα ήταν και νικητές. Το σύνολο του Αρτέτα έφτασε για πρώτη φορά κοντά στο γκολ στο 10′ όταν οι Λονδρέζοι άλλαξαν πολλές φορές και σχετικά γρήγορα την μπάλα με τον Ζεσούς να μην προλαβαίνει να πλασάρει με τον Νάβας να βγαίνει την ώρα που έπρεπε. Ο Βραζιλιάνος στράικερ απείλησε για δεύτερη φορά την εστία της Φόρεστ στο 17′ με κεφαλιά. Όμως, η μπάλα αρκετά έξω.

Η Άρσεναλ, όμως, όπως συμβαίνει στα τελευταία της ματς βρέθηκε από το πουθενά και πάλι πίσω στο σκορ. Ο Όντεγκαρντ έκανε μία λάθος πάσα λίγο πιο μπροστά από το κέντρο. Οι γηπεδούχοι έκλεψαν, βγήκαν γρήγορα μπροστά με τον Γκιμπς Γουάιτ που επιχείρησε με μία δυνατή πάσα να βρει τον Αβονιγί. Ο Νιγηριανός είδε τον Γκάμπριελ να κάνει τάκλιν και να τον προλαβαίνει, όμως, η τύχη ήταν μαζί του μιας και πήρε την κόντρα και άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράμσντεϊλ. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία της Νότιγχαμ στο πρώτο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα η Άρσεναλ είχε την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία, όμως, χωρίς να φτάσει να γίνει εκ νέου απειλητική με τους γηπεδούχους να παίζουν άμυνα για σεμινάριο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και έφτασαν κοντά στο 2-0 όταν μετά από αναμπουμπούλα στα καρέ της Άρσεναλ ο Φελίπε δεν κατάφερε να νικήσει τον κίπερ των Λονδρέζων που έδιωξε σε κόρνερ. Από εκεί και πέρα το… έργο ήταν λίγο ως πολύ το ίδιο με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να έχουν φάσεις για γκολ. Παρόλα αυτά στο 60′ απείλησαν με τον Σάκα με τον Άγγλο εξτρέμ να βλέπει τον Νάβας να αποκρούει, ενώ λίγο αργότερα το σουτ του Ζορζίνιο πέρασε για λίγο έξω.

Οι φιλοξενούμενοι όσο και αν το πάλεψαν, όσες αλλαγές και αν έκαναν δεν μπόρεσαν να θυμίσουν σε τίποτα εκείνο το σύνολο που πριν από λίγους μήνες είχε τόσο ψυχικές, όσο και σωματικές δυνάμεις παλεύοντας όλα τα ματς μέχρι τέλους!

Το 1-0 υπέρ της Νότιγχαμ έμεινε ως το τέλος με την ήττα της Άρσεναλ να δίνει… αυτόματα το πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ