ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Η λέξη αδιαφορία είναι άγνωστη για αυτή τη Νάπολι (vid)

Η Νάπολι θα κλείσει τη φετινή κούρσα ποδοπατώντας τους πάντες. Οι «Παρτενοπέι» επικράτησαν και της Ίντερ με 3-1 και ζέσταναν κι άλλο το ήδη «καυτό» Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Η λέξη αδιαφορία είναι άγνωστη για αυτή τη Νάπολι (vid)

H Nάπολι δεν καταλαβαίνει από αδιάφορα παιχνίδια. Η πρωταθλήτρια έπιασε τη φιναλίστ του Champions League ίντερ από τον… λαιμό και επικράτησε με 3-1. Ανγκισά και Ντι Λορέντζο βρήκαν τις λύσεις στην επίθεση. Ο Λουκάκου είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στη διάρκεια του αγώνα. Κομβικό ρόλο έπαιξε η κόκκινη του Γκαλιαρντίνι. Ο Γκαετάνο έβαλε το κερασάκι στη τούρτα στο φινάλε.

To ματς

Για την Ίντερ το αποψινό ντέρμπι είναι ακόμη ένας «τελικός». Για την πρωταθλήτρια Νάπολι άλλη μία ευκαιρία στο κοινό της να δει από κοντά τα μεγάλα της αστέρια. Η 36η αγωνιστική της Serie A έφερε αντιμέτωπες δύο από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου. Δύο ομάδες που φέτος εντυπωσίασαν, η κάθε μία σε διαφορετικό στίβο μάχης. Η Νάπολι στο πρωτάθλημα, η Ίντερ στο Champions League.

Σπαλέτι και Ιντζάκι έριξαν στην αρένα πολλά από τα μεγάλα τους αστέρια. Οι γηπεδούχοι «κατέβηκαν» με βασικούς, η Ίντερ από την άλλη μοίρασε την τράπουλα με βασικούς και πρόσωπα που είχαν μέχρι σήμερα συμπληρωματικό ρόλο. Στο πρώτο ημίχρονο οι Ναπολιτάνοι ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι στο παιχνίδι με κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Η ομάδα του Σπαλέτι ήταν ανώτερη ωστόσο δεν είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Η Ίντερ περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο και εκτός από αυτό κατάφερε να μείνει με παίκτη λιγότερο πριν βγει το ημίχρονο. Στο 41′ ο Γκαλιαρντίνι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Στο δεύτερο μέρος η Νάπολι ανέβασε κι άλλο ρυθμούς. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με τους Όσιμεν και Κβαρατσχέλια να βρουν το γκολ. Εν τέλει αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ίντερ και σήκωσε το Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στο πόδι ήταν ο Ανγκισά. Ο έμπειρος μέσος παραβίασε την άμυνα των Μιλανέζων και με ωραίο τρόπο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. H Ίντερ με το 1-0 στην πλάτη όχι μόνο δεν έπεσε αγωνιστικά αλλά ανέβηκε. Οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν την ισοφάριση παρότι με παίκτη λιγότερο και τη βρήκαν με τον Λουκάκου στο 82ο λεπτό του αγώνα. Η Νάπολι όμως δεν είχε την τελευταία της λέξη. Ο αρχηγός Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο στο 85′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε… φωτιά στο γήπεδο. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε στο 94′ ο Γκαετάνο γράφοντας το 3-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ