ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 24/5)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 24/5)

Ανάλυση και Προγνωστικά 
 
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται έναν βαθμό στους δύο εντός έδρας αγώνες με Τσέλσι και Φούλαμ για να κλειδώσει το
Champions League. Τυπική διαδικασία μοιάζει, όσο και να έχουμε δει πολλά κατά καιρούς. Νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Μπόρνμουθ με την γκολάρα του Κασεμίρο από κοντά (9’) και είναι πολύ κοντά να πετύχει τον στόχο της. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ντε Γκέα, διατηρώντας το μηδέν παθητικό με ορισμένες σωτήριες επεμβάσεις. Θέλει και την 3η θέση, για το γόητρο, δηλαδή να τερματίσει μπροστά από τη Νιούκαστλ. Βέβαια, εδώ που έχει φτάσει, θέλει να κλείσει τη σεζόν και με άλλη μία κούπα. Έχοντας πάρει το Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Γιουνάιτεντ θέλει και το Κύπελλο Αγγλίας και παίζει στον τελικό (3/6) με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι καλύτερα και επιστρέφει ο Ράσφορντ, όπως και ο ΜακΤόμινεϊ. Αντίθετα, θα λείψουν οι γνωστοί απόντες, Μαρτίνες (στόπερ), Σάμπιτσερ (χαφ), Φαν ντε Μπεκ (χαφ).

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00): Για την Τσέλσι δεν αλλάζει κάτι. Καλείται να κλείσει μία κάκιστη σεζόν την ώρα που ο Μαουρίσιο Ποκετίνο σχεδιάζει την επόμενη χρονιά. Έχασε 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, σε ματς που θα είχε στιγμές και θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Κορυφαίες στιγμές της ήταν το πλασέ του Στέρλινγκ στο πρώτο ημίχρονο και το δοκάρι του Γκάλαχερ, με κεφαλιά, λίγο αργότερα, στο 36’. Ήταν η 8η ήττα στα τελευταία 12 παιχνίδια, έχοντας μόλις 1 νίκη σε αυτό το διάστημα. Η μοναδική νίκη ήταν το 3-1 επί της Μπόρνμουθ, στις 6/5. Πολλά και συνεχόμενα λάθη, «οδήγησαν» σε μία άσχημη σεζόν, παρά τα μεγάλα ποσά που δαπανήθηκαν. Και όλοι στην Τσέλσι θέλουν να φύγει και να μην ξανάρθει. Θα λείψουν και πάλι Μάουντ (μεσοεπιθετικός), Τζέιμς (δεξί μπακ), Τσίλγουελ (αριστερό μπακ), Μπαντιασίλε (στόπερ), Μπρόγια (φορ), Κουκουρέγια (αριστερό μπακ), Κόβασιτς (χαφ), Καντέ (χαφ). Επιστρέφει ο Ζοάο Φέλιξ.

Η εκτίμηση του αγώνα 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:30): Φαίνεται σαν να έχει παραδώσει… πνεύμα η Οσασούνα, που είχε μια δύσκολη σεζόν διεκδικώντας ένα ευρωπαϊκό και φτάνοντας μέχρι τον τελικό Κυπέλλου. Αλλά οι αντοχές της μάλλον την εγκαταλείπουν. Τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα, τέταρτη στα πέντε τελευταία μετά και το Κύπελλο. Παραμένει μεν με ελπίδες για την έβδομη θέση, πλην όμως χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, αφού έχει από πάνω της Μπιλμπάο, Χιρόνα και Σεβίλλη. Ακόμα κι έτσι πάντως, αν κερδίσει την Μπιλμπάο την φτάνει στους 50 και αφήνει πίσω της με έναν βαθμό τις Χιρόνα και Σεβίλλη. Στη Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο το πάλεψε για ένα ημίχρονο περίπου, λίγο πριν το τέλος του δέχτηκε γκολ από τον Καράσκο και στο δεύτερο με Σαούλ και Κορέα η Ατλέτικο το τελείωσε με 3-0. Γκόμεζ, Εζαλζουλί και Βιδαλ οι γνωστές απουσίες.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:30): Ήρθε η νίκη που ήταν πολύτιμη απέναντι στη Θέλτα, αν έρθει η νίκη και σε αυτό το παιχνίδι, τότε η Μπιλμπάο θα αγγίξει το
ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χιρόνα και Σεβίλλη ήρθαν ισόπαλες και έμειναν στο μείον ένα, κάτι που σημαίνει πως η Μπιλμπάο έχει χρυσή ευκαιρία με νίκη να φύγει με τέσσερις βαθμούς και να έχει τον πρώτο λόγο αφού θα απομένουν δύο ματς και θα θέλει μία νίκη σε αυτά. Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ουραγό Έλτσε. Κόντρα στη Θέλτα προηγήθηκε νωρίς με τον Ινάκι Ουίλιαμς, ισοφάρισε ο Λάρσεν στο 50' αλλά μετά από τέσσερα λεπτά οι Βάσκοι σκόραρα και πάλι με τον Μπερενγκέρ και σημείωσαν το τελικό 2-1. Γεράι, Ινίγκο Μαρτίνεθ και Μορσίγιο οι απουσίες για το ματς με την Οσασούνα.

Η εκτίμηση του αγώνα 

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ