Ο Λουκάκου έχασε την ευκαιρία της καριέρας του στο 88′ του τελικού! (vids)
Η Πόλις εάλω, την πήραν οι «πολίτες»! (vids)
Αθεόφοβος ο Αντριάνο, έχασε την πτήση για Πόλη επειδή πάρταρε και δεν ξύπνησε έγκαιρα!
Σίτι – Ίντερ: Πλασεδάρα Ρόδρι και 1-0 στον τελικό! (vid)
Απρόοπτο με Ντε Μπρούιν για τη Σίτι, τραυματίας ξανά σε τελικό Champions League! (vid)
Σίτι – Ίντερ: Για εκατοστά έχασε το γκολ ο Μπερνάρντο Σίλβα! (vid)
Τελικός Champions League: Ο κακός χαμός στο «Μεάτσα» με 50.000 οπαδούς της Ίντερ! (vid)
Επίσημα «χωριάτης» ο Τίλεμανς – Ανακοινώθηκε από την Άστον Βίλα!
Οι «Νεραντζούρι» γέμισαν το Ατατούρκ 1,5 ώρα πριν τη σέντρα του τελικού (vid)
Σίτι – Ίντερ: Οι 11άδες του μεγάλου τελικού – Ετοιμαστείτε για ματσάρα (pics)
Λίβερπουλ: Ένα παγκόσμιος πρωταθλητής βάζει σε… μπελάδες τον Αλεξάντερ-Άρνολντ
Συνεχίζει σε ομάδα-έκπληξη της Premier League ο Τίλεμανς!
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ Live Streaming
Ο Μπέιλ… «στεναχώρησε» τον Κριστιάνο, απαντώντας σε ένα μεγάλο δίλημμα!
O Σπαλέτι προτείνει στη Νάπολι τον ιδανικό αντικαταστάτη του!
Άρσεναλ

Απόλυτα ειλικρινής ο Αρτέτα: «Εκεί χάσαμε το πρωτάθλημα φέτος!»

O τεχνικός της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, λίγο πριν το τέλος της φετινής είχε να πει μόνο... αλήθειες για την πορεία της ομάδας του.

Απόλυτα ειλικρινής ο Αρτέτα: «Εκεί χάσαμε το πρωτάθλημα φέτος!»

Ο Μίκελ Αρτέτα είναι εκείνος που έχει φέρει έναν αέρα… αλλαγής στις τάξεις της Άρσεναλ. Ο Ισπανός τεχνικός από την πρώτη ημέρα που έκατσε στον πάγκο των Λονδρέζων φρόντισε να το δείξει: με πράξεις. Όχι με λόγια. Η δουλειά του και η πίστη του για τους παίκτες του και το σύνολο που έχει δημιουργήσει μεγαλώνει μέρα με την ημέρα.

Οι «κανονιέρηδες» από το πουθενά έφτασαν να κοντράρουν στα ίσα τη φοβερή και τρομερή Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Κάτι που λίγοι ως κανένας δεν περίμενε στην αρχή της σεζόν.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Δεν σταματάει να μετράει… άκυρα η Τότεναμ!

loading...

Ο Μίκελ Αρτέτα, πριν το τελευταίο ματς της χρονιάς, όπου είναι απέναντι στη Γουλβς στο «Έμιρεϊτς», φρόντισε να αποθεώσει τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν, αλλά και να υπογραμμίσει που ακριβώς χάθηκε ο τίτλος για εκείνον και την ομάδα του. Μίκελ Αρτέτα: Αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Γουλβς!

Μίκελ Αρτέτα: Αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Γουλβς!

«Η σεζόν κλείνει για εμάς με ένα θετικό πρόσημο. Και αυτό γιατί καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε θέσει στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς: να επιστρέψουμε στις θέσεις που οδηγούν στους ομίλους του Champions League. Και αυτό το πετύχαμε σχετικά εύκολα και με άνεση, αφού από τα μέσα της σεζόν λίγο ως πολύ είχαμε “κλειδώσει” τη συμμετοχή μας σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση.

Ωστόσο, αυτό δεν παύει να μας κάνει να νιώθουμε άσχημα που δεν καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι τέλος, μιας και για 234 ημέρες ήμασταν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι όλα κρίθηκαν στις τρεις απανωτές ισοπαλίες που είχαμε τον Απρίλιο. Στο “Άνφιλντ” ήμασταν μπροστά με δύο γκολ διαφορά και δεν καταφέρουμε να νικήσουμε, δεχόμενοι ένα γκολ στο 90′.

Στο εκτός έδρας ματς με τη Γουέστ Χαμ αντί να γίνει το 3-1 με το πέναλτι που χάσαμε και γενικά να καθαρίσουμε το ματς με τις ευκαιρίες μας, εν τέλει δεχτήκαμε ένα γκολ για το 2-2. Όπως και στο εντός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον, όπου είχαμε να ανέβουμε ένα… βουνό με το 1-3. Ακόμη και έτσι, όμως, στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό δεν έγινε και ήταν ιδιαίτερα σημαντικά ματς για εμάς, αφού μας επηρέασε ψυχολογικά και καθόρισε κατά πολύ την εκτός έδρας ήττα από τη Σίτι», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ