ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Γιουνάιτεντ διέλυσε για την πλάκα της την Τσέλσι και έκλεισε θέση για τα «αστέρια»! (vid)

Σαν σε προπόνηση συνέτριψε την Τσέλσι με 4-1 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Η Γιουνάιτεντ διέλυσε για την πλάκα της την Τσέλσι και έκλεισε θέση για τα «αστέρια»! (vid)

Τυπική διαδικασία αποδείχθηκε ένα θεωρητικά αγγλικό ντέρμπι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Τσέλσι με το ευρύ 4-0 στο «Ολντ Τράφορντ» και ανέβηκε στους 72 βαθμούς, μια αγωνιστική πριν το φινάλε της Premier League. Mε αυτή της τη νίκη η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ επέστρεψε μετά από καιρό στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας τη Νιούκαστλ (70 β.). Και επίσης σφράγισε οριστικά το εισιτήριο που τη στέλνει στους ομίλους του Champions League μετά από δυο χρόνια.

Ουσιαστικά δικό της ήταν το εισιτήριο, μιας και θα έπρεπε να «αυτοκτονήσει» στα δυο τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της, με Τσέλσι σήμερα και Φούλαμ την Κυριακή. Δηλαδή να χάσει και τα δυο ματς, ενώ η Λίβερπουλ να νικήσει στην έδρα της Σαουθάμπτον για να τη φτάσει και να υπερτερήσει στην ισοβαθμία. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας Γκολ! Ο Jadon Sancho στέλνει την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Anthony Martial (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) είχε το ευκολότερο έργο στον κόσμο, να σπρώξει την μπάλα μέσα στην άδεια εστία. 2:0.

Το ματς

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τελείωσαν ουσιαστικά το ματς πριν καλά-καλά «ζεσταθούν» οι παίκτες, με το πολύ γρήγορο γκολ του Κασεμίρο μόλις στο 6ο λεπτό. Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να χάνει τη μία ευκαιρια πίσω απ’ την άλλη απέναντι στους ημί-διαλυμένους «μπλε», που απλά δεν μπορούσαν να… ακολουθήσουν στον φρενήρη ρυθμό των γηπεδούχων.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Μαρσιάλ «σφράγισε» το τρίποντο για την ομάδα του Έρικ τεν Χάγκ και στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε επίδειξη δύναμης. Στο 73′ ο Φερνάντες με πέναλτι κι ο Ράσφορντ (που επέστρεψε από τον τραυματισμό του) στο 78′ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0, με το κοινό να ζητάει κι άλλα γκολ.

Στο 89′ ο Ζοάο Φέλιξ σημείωσε το γκολ της τιμής για την Τσέλσι, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια και είχαν ως μοναδικό «μελανό» σημείο, τον σοβαρό τραυματισμό του Άντονι στον αστράγαλο (26ο λεπτό), που ενδέχεται να του στερήσει τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι στις 3 Ιουνίου στο Γουέμπλεϊ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ