ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπέλινγκχαμ σε Σίτι: «Σε λένε φαβορί! Ήσυχα, εμείς είμαστε η Ρεάλ…»
Μπαρτσελόνα VS Παρί, Ντόρτμουντ VS Ατλέτικο: Ιδού οι ενδεκάδες! (pics)
Champions League: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν Κόλαση την ατμόσφαιρα! (pics)
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 26/5)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 26/5)

Ανάλυση και Προγνωστικά 
 
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ (21:45): Να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της με μια νίκη, πριν το επόμενο ραντεβού τους στη Serie B, θέλει η Σαμπντόρια, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Μια νίκη που θα είναι μόλις η δεύτερη στη Γένοβα, μετά το 3-1 επί της Βερόνα στις 19 Μαρτίου 2023. Και το γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, ήταν
ένας από τους λόγους που η σεζόν εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Οι τελευταίες ημέρες κυλούν αργά και βασανιστικά και άπαντες θέλουν να ολοκληρωθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα το πρωτάθλημα. Την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-1 από τη Μίλαν. Τιμωρημένος ο Γκιουντέρ (στόπερ) και τραυματίες οι Αουντέρο (κίπερ), Κόντι (μπακ), Γέπες (μέσος), Κουιζάνς (χαφ), Πουσέτο (μεσοεπιθετικός) και Σαμπιρί (μεσοεπιθετικός).

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ (21:45): Σε…. mood διακοπών φαίνεται πως βρίσκονται οι παίκτες της Σασουόλο. Μη έχοντας βαθμολογικό κίνητρο, η χαλάρωση είναι εμφανής τον τελευταίο ενάμισι μήνα. Ο καθρέφτης είναι το χορτάρι κι εκεί έχουν τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και πέντε στα τελευταία οχτώ. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκαν τη Μόνζα και παρότι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Μπεράρντι, εντούτοις, ηττήθηκαν με σκορ 2-1. Είδαν την αντίπαλό τους να ισοφαρίζει στο 60’, οχτώ λεπτά αργότερα έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ρουάν και στις καθυστερήσεις δέχθηκαν το δεύτερο γκολ. Εκτός έδρας μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στις πέντε τελευταίες εξόδους της έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο γκολ ανά παιχνίδι. Τιμωρημένος ο Ρουάν (στόπερ) και τραυματίας ο Λοριαντέ (αρ. εξτρέμ).

Η εκτίμηση του αγώνα 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΙΖΕΛΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (23:15): Η Βιζέλα δεν έχει και λόγο να τα δώσει όλα, αφού κίνητρο δεν υπάρχει και έτσι συνεχίζει χωρίς νίκη για έξι αγωνιστικές (0-2-4). Την περασμένη, γνώρισε απώλεια στην έδρα της Μαρίτιμο (0-1), που καιγόταν για να εξασφαλίσει τη 16η θέση των μπαράζ υποβιβασμού και να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Πολύ ανώτερη η αντίπαλος στο χορτάρι, αν και χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις του αγώνα για να κάμψει την αντίσταση της -τυχερής μέχρι τότε- Βιζέλα. Με τις πρόσφατες γκέλες να τη βυθίζουν στην 11η θέση της βαθμολογίας, αλλά χωρίς να κινδυνεύει από καιρό, περιμένει υπομονετικά την ολοκλήρωση της χρονιάς. Μπροστά στο κοινό της, απέφυγε την ήττα στα 3/4 τελευταία παιχνίδια (1-2-1), βρίσκοντας δίχτυα στους αγώνες που πήρε έστω βαθμό. Συνολικά, φέτος, στο γήπεδό της, διατηρεί ρεκόρ 5-4-7.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΙΖΕΛΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (23:15): Η Σπόρτινγκ μπορεί να τερμάτισε και επίσημα στην 4η θέση της βαθμολογίας (22-5-6), όμως στο ντέρμπι της πόλης πήρε βαθμό (2-2) από την
πρωτοπόρο Μπενφίκα, αποτρέποντας την αντίπαλο από την κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο. Είχε δύο «πρόσωπα» στο ντέρμπι της αγωνιστικής, αφού είχε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκε με 2-0, χάρη σε γκολ των Τριντσάο (39') και Ντιομάντε (44'). Στην επανάληψη, έδωσε χώρους στην Μπενφίκα και έτσι εκείνη μείωσε πρώτα με τον Άουρσενς (71'), κλέβοντας τον βαθμό στο 94ο λεπτό με γκολ του Νέβες (2-2). Αυτό το αποτέλεσμα αφήνει «ανοιχτή» τη μάχη του τίτλου, με την Πόρτο που βρίσκεται στο -2 να θέλει
δική της νίκη και απώλεια της Μπενφίκα, την τελευταία αγωνιστική, για να αλλάξει… χέρια η πρωτιά και η κούπα. Πρώτη ισοπαλία, μετά από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα για τη
Σπόρτινγκ, που δεν επέτρεψε στη μισητή συμπολίτισσα να κάνει φιέστα στο γήπεδό της. Αδιάφορη απόψε, αφού δεν μπορεί να παλέψει για την τριάδα, ούτε όμως να χάσει την 4η θέση της Primeira Liga.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ