ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Ήρωας για τη Μίλαν και τα… ματάκια μας ο Ζιρού! (vids)

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι η Μίλαν επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Γιουβέντους, χάρη στο γκολ του Ολιβιέ Ζιρού.

Ήρωας για τη Μίλαν και τα… ματάκια μας ο Ζιρού! (vids)

Πριν από μερικά χρόνια τα παιχνίδια της Γιουβέντους με τη Μίλαν ξεχείλιζαν με ποιότητα, με γκολ και ωραίες ενέργειες. Αυτό, όμως, έχει αλλάξει για τα καλά πλέον, όπως φάνηκε και στο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές ευκαιρίες το γκολ του Ολιβιέ Ζιρού με εντυπωσιακή κεφαλιά ήταν πραγματική… όαση. Όχι μόνο για τους Μιλανέζους που πήραν τη νίκη με σκορ 1-0. Αλλά και για όλους εκείνους που αφιέρωσαν σχεδόν δύο ώρες, βλέποντας την εν λόγω αναμέτρηση.

Έτσι, οι «ροσονέρι» έκλεισαν και επίσημα εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ρυθμός ήταν αργός. Σχεδόν υποτονικός. Οι δύο ομάδες έκαναν το ένα λάθος, μετά το άλλο, στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Οπότε αυτό δεν ευνόησε καμία με τους τερματοφύλακες να έχουν για πολλά λεπτά ένα ήρεμο βράδυ. Εκείνος που απειλήθηκε πρώτος, όμως, ήταν ο Μενιάν. Ο Γάλλος κίπερ έδειξε ότι βρισκόταν σε ετοιμότητα σε ένα σουτ του Κουαδράδο λίγο έξω από την περιοχή της Μίλαν.

Η Γιουβέντους από τα πλάγια και κυρίως με τους Ντι Μαρία και Κόστιτς ήθελε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Αυτό δεν ήταν τόσο εύκολο στην πράξη. Από την άλλη οι παίκτες του Πιόλι βγήκαν λίγες φορές μπροστά. Και τις πιο πολλές η μπάλα πήγαινε στα πόδια του Λεάο, ώστε να κάνει κάποια ατομική ενέργεια για να δημιουργήσει αριθμητικό πλεονέκτημα για τη Μίλαν. Μάταια όμως.

Παρόλα αυτά το πρώτο ημίχρονο είχε γκολ. Και μάλιστα κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού οι «ροσονέρι» στο 40′ έκαναν το 1-0 με υπέροχη κεφαλιά του Ζιρού. Ο Καλάμπρια με μακρινή μπαλιά σημάδεψε το κεφάλι του Γάλλου φορ και εκείνος με μία μαεστρική κεφαλιά νίκησε τον Σέζνι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πολωνού κίπερ για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους που έπρεπε να δημιουργήσει φάσεις για να γίνει πιο επικίνδυνη έδειξε ξεκάθαρα γι’ ακόμη μία φορά φέτος πόσο μονοδιάστατη και προβλέψιμη είναι. Ειδικά από τον άξονα οι γηπεδούχοι ήταν πολύ αργοί στην ανάπτυξη και λίγο ως πολύ τα περίμεναν όλα από τον Κιέζα που δεν ήταν και στην καλύτερη βραδιά του. Όσον αφορά τη Μίλαν έπαιζε με μυαλό και μπόλικη τακτική, αφού οι περσινοί πρωταθλητές έδωσαν χώρο και χρόνο στη «Γιούβε» για να βγει μπροστά και εκείνοι να χτυπήσουν σε κάποια αντεπίθεση.

Στο 70′ η Μίλαν έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 αλλά ο Σαλεμάκερς είδε τον Σέζνι να τον σταματάει με τα πόδια από πλάγια θέση. Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τη Γιουβέντους ήρθε στο 92′ όταν μετά από κόρνερ η μπάλα πήγε στα πόδια του Ντανίλο, όμως, το σουτ του από πλεονεκτική θέση σταμάτησε ο Καλουλού άθελά του. Έτσι, το 1-0 υπέρ της Μίλαν χάρη στο γκολ του Ζιρού έμεινε ως το τέλος, στέλνοντας τους φιλοξενούμενους στους ομίλους του επόμενου Champions League.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ