Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πανηγυρίζει η Μπαρτσελόνα: Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να αγοράσει… αδρά «παλτό» της!
Λίβερπουλ

Πανηγυρίζει η Μπαρτσελόνα: Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να αγοράσει… αδρά «παλτό» της!

Σύμφωνα με την «El Nacional» η Λίβερπουλ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ζουλς Κουντέ.

29.05.2023 | 20:02

Η Λίβερπουλ σκοπεύει να ρίξει πολλά εκατομμύρια λίρες το καλοκαίρι που έρχεται. Ο αγγλικός σύλλογος θέλει να ενισχυθεί σημαντικά σε όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις «πονάει». Και σίγουρα η άμυνα πρέπει να γίνει πιο ποιοτική, προκειμένου οι «κόκκινοι» να τα πάνε καλύτερα στο επόμενο πρωτάθλημα, αλλά και στο Europa League.

Η «Nacional» με κείμενό της έκανε γνωστό ότι οι Άγγλοι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ζουλς Κουντέ από την Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος μπακ, που μπορεί να παίξει και στόπερ, μόλις το περασμένο καλοκαίρι άφησε τη Σεβίλλη για τους Καταλανούς, όπου μαζί τους κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι εμφανίσεις του δεν ήταν ανάλογες των απαιτήσεων ή των προσδοκιών που υπήρχαν προς το πρόσωπό του.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Κλοπ θα έχει τον τελευταίο λόγο για κάθε μεταγραφή της Λίβερπουλ! 

Η Λίβερπουλ από την άλλη ψάχνει έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Κάποιον που έχει δύναμη και πάθος για όλες τις μπαλιές και που είναι νεαρός -σχετικά- σε ηλικία, ώστε να εξελιχτεί υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ. Οι πρωταθλητές Ισπανίας σίγουρα θα χαρούν πολύ αν και εφόσον στα χέρια τους φτάσει μία καλή πρόταση, αφού είναι κοινό μυστικό ότι θα τον πούλαγαν όσο- όσο, προκειμένου να φέρουν ζεστό χρήμα στα ταμεία τους.

Μπορεί να βγει κερδισμένη η Λίβερπουλ με τον Κουντέ;

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος δεν ξεκίνησε ακόμα επίσημα. Όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακουστούν και θα γραφτούν πάρα πολλά ονόματα. Ειδικά για τη Λίβερπουλ που θέλει να… σπρώξει πολύ χρήμα. Κάτι που έχει αναφέρει κατά καιρούς και ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ωστόσο, η περίπτωση του Ζουλς Κουντέ σίγουρα δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν οι Άγγλοι. Τουλάχιστον αυτό έχει δείξει ο Γάλλος αμυντικός τη σεζόν που πέρασε με την Μπαρτσελόνα. Σίγουρα χρειάστηκε αρκετό χρόνο, μέχρι να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και στα πλάνα του Τσάβι.

Όμως. ακόμη και όταν αυτό συνέβη οι εμφανίσεις του δεν ήταν κάτι το τρομερό. Και δεν ήταν λίγες οι φορές, όπου οι Καταλανοί δέχτηκαν γκολ από τη δική του την πλευρά!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version