ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 29/5)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView,

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 29/5)

Ανάλυση και Προγνωστικά 
 
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΡΑΝ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ (18:00): Τρεις συνεχόμενες νίκες για την Μπραν, μία στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο στο οποίο έπαιξε δύο ματς σε τέσσερις μέρες. Κι έχει και τρίτο την 1η Ιουνίου. Άφησε εκτός τη Λίλεστρομ με 2-0, στη συνέχεια πιο εύκολο το έργο της με τη Φρόγια της οποίας επικράτησε εκτός έδρας με 5-0. Στις 16 Μαΐου έδωσε το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, εντυπωσιακή εμφάνιση και εκεί με το 4-1 απέναντι στην Στάμπαεκ. Νίκη που την ανέβασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, παραμένει πάντως μακριά από την Μπόντο Γκλιμτ που βρίσκεται στην κορυφή και είναι αήττητη. Με εφτά νίκες και μια ισοπαλία. 11 γκολ έχει σημειώσει στα τρία τελευταία της παιχνίδια, έχει δεχτεί μόλις ένα και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, στοχεύοντας σε ακόμα μια νίκη αυτή τη φορά απέναντι στη Ρόζενμποργκ.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΡΑΝ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ (18:00): Συνεχίζει να προβληματίζει η Ρόζενμποργκ, παρά το γεγονός πως έκανε δύο συνεχόμενες νίκες. Κέρδισε στο γκολ και την Χάουγκεσουντ για το πρωτάθλημα και την Τριγκ για το Κύπελλο, 1-0 και τις δύο. Βρήκε γκολ στο 17' και έμεινε εκεί για να πάρει την πρόκριση στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα επικράτησε επίσης με 1-0 της Χαάγκεσουντ, σταματώντας ένα αρνητικό σερί τριών συνεχόμενων ηττών. Μόλις εννιά βαθμούς για την πάλαι ποτέ κραταιά Ρόζενμποργκ, η οποία πια δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα, αλλά πολύ μικρότερους. Σε τρία εκτός έδρας ματς έως τώρα στο πρωτάθλημα δεν έχει βρει νίκη, έχοντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Η εκτίμηση του αγώνα 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΛΝΤΕ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ (18:00): Έβγαλε συγκέντρωση και σοβαρότητα στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με αντίπαλο την άσημη Σούρνανταλ και δεν είχε πρόβλημα η Μόλντε να φτάσει στο τελικό 4-0. Άφησε πίσω της με αυτόν τον τρόπο την ήττα στο πρωτάθλημα από την Αάλεσουντ με 3-1, μια ήττα που είχε έρθει μετά από τρία σερί τρίποντα. Μακριά πάντως από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, κάτι που οφείλεται στο άσχημο ξεκίνημα που είχε κάνει. Με αποτέλεσμα να είναι αυτή τη στιγμή στο -12 από την πρωτοπόρο και ανίκητη Μπόντο Γκλιμτ, η οποία έχει εφτά νίκες και μία ισοπαλία σε οχτώ παιχνίδια. Θεωρητικά εύκολο παιχνίδι για τη Μόλντε αυτό με τη Σάντεφιορντ προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες, ακολουθεί πάλι ματς Κυπέλλου με τη Μέλχους.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΛΝΤΕ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ (18:00): Το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είχε συνέχεια και στο Κύπελλο για τη Σάντεφιορντ. Αποκλεισμός σοκ από την άσημη Τόνσμπεργκ, αφού μετά το 2-2 το ματς πήγε στα πέναλτι κι εκεί οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-3. Ολοκληρώνοντας τη μεγάλη έκπληξη. Τρίτη σερί ήττα, τέταρτο ματς χωρίς νίκη για τη Σάντεφιορντ. Είχε ηττηθεί στο πρωτάθλημα και από Βίκινγκ με 1-2 και Στρομσκόντσετ με 1-0 εκτός έδρας. Οριακά στη ζώνη του υποβιβασμού με έξι βαθμούς μετά από εφτά παιχνίδια, τελευταία της νίκη στις 30 Απριλίου, το 4-0 απέναντι στην Αάλεσουντ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ