ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Ο λόγος του Μουρίνιο, μετά τον τελικό, έκανε και τους πιο σκληρούς της Ρόμα να… λυγίσουν!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φρόντισε να «φτιάξει» ψυχολογικά τους παίκτες της Ρόμα, μετά τον χαμένο τελικό κόντρα στη Σεβίλλη!

Ο λόγος του Μουρίνιο, μετά τον τελικό, έκανε και τους πιο σκληρούς της Ρόμα να… λυγίσουν!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετρούσε το απόλυτο σε ευρωπαϊκούς τελικούς. Ωστόσο, μέχρι και η Ρόμα του «Special One» δεν κατάφερε να σταματήσει τη Σεβίλλη στη Βουδαπέστη. Έτσι, οι Ισπανοί στη διαδικασία των πέναλτι, όντας πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι επικράτησαν με 4-1, ενώ η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης είχε λήξει 1-1.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Κάτι που φρόντισε να το δείξει στο parking, όπου και περίμενε τον Άντονι Τέιλορ για να του τα… χώσει. Κάτι που δεν αποκλείεται να του αποφέρει μία βαριά τιμωρία!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ: Οι φίλοι της Ρόμα έκαναν… ντου στον Τέιλορ μόλις τον είδαν!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει μάθει να χάνει. Παρόλα αυτά λίγο μετά το τέλος του ματς με τη Σεβίλλη φρόντισε να μαζέψει όλους τους παίκτες γύρω του και να δώσει μία άκρως συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία που σήμαινε πολλά: όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές του. Αναλυτικά η ομιλία του Ζοσέ Μουρίνιο:

Αναλυτικά η ομιλία του Ζοσέ Μουρίνιο:

«Είναι κανείς από εδώ πέρα για να μου πει ποιος μιλάει και ποιος όχι; Κανείς δεν μιλάει! Πήγα να επισκεφτώ την οικογένειά μου και άκουσα κάποιους να μιλάνε για τη βαθμολογία. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω έρθει εδώ πέρα για εσάς και μόνο. Πάντα ήμασταν ενωμένοι. Όλοι μαζί. Ό,τι πετύχαμε το κάναμε μαζί.

Μιλήσαμε μαζί. Παίξαμε ακόμη ένα ματς όλοι ενωμένοι. Όμως, τώρα ήρθε η ώρα της άσχημης αλήθειας. Της άσχημης αλήθειας. Θα ήθελα να σας πω ότι τα παιδιά μου έρχονται πάντα μαζί μου όχι ένα και δύο χρόνια. Αλλά τα τελευταία 20. Έρχονται συνέχεια για να με δουν σε όλους αυτούς τους τελικούς από τότε που ήταν πολύ μικρά. Κάθονται εκεί πέρα στις εξέδρες και τώρα κλαίνε. Οι γιοι μου είναι ο ένας 23 ετών και ο άλλος 27 και ήρθαν να δουν τον πατέρα τους. Και εσείς να πάτε στα δικά σας παιδιά, στις δικές σας οικογένειες. Στους πατεράδες σας. Είναι όλοι εκεί. Δίπλα σας.

Βασικά δεν χάσαμε απόψε. Απλά δεν χάσαμε. Το είπα και στον Λορέντσο και στον Μαντσίνι που ήρθαν σε εμένα. Νιώθω απόλυτη ασφάλεια εδώ πέρα μαζί σας. Θέλω να συνεχίσω να είμαι εδώ για εσάς. Για χάρη σας. Για όλους εσάς τα έχω δώσει όλα αυτά τα δύο χρόνια. Και θέλω να συνεχίσω να το κάνω! Θέλω να παραμείνω εδώ. Τέλος. Αυτό είναι.

Όλοι έχουν πέσει πάνω μας. Αλλά εγώ θέλω να παραμείνω μαζί σας. Πλέον από εδώ και πέρα δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έχει συμβεί. Θα το σκεφτούμε στο μέλλον. Στο σπίτι μας. Όλοι ψηλά τα κεφάλια τώρα! Όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι τώρα. Χωρίς να κλαίμε. Για εμένα είστε ακόμα τα παιδιά μου ακόμη και μετά από αυτή την ήττα. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Οι άντρες είναι άντρες. Και εσείς είστε όλοι άντρες. Τώρα απλά πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά», τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ