ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Με γκολ και κλάματα αποχαιρέτισε τη Ρεάλ ο Μπενζεμά! (vid)

Ο Καρίμ Μπενζεμά στο τελευταίο του παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε στο «Μπερναμπέου» με την Μπιλμπάο που έληξε 1-1.

Με γκολ και κλάματα αποχαιρέτισε τη Ρεάλ ο Μπενζεμά! (vid)

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο απόλυτος ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια. Ο Γάλλος ήταν «παρών» στα πιο δύσκολα και στα πιο απαιτητικά ματς. Ακόμη και στο αντίο του προς τους φίλους της ισπανικής ομάδας σκόραρε. Από το σημείο του πέναλτι, όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να μην «σπάσει».

Το αγωνιστικό κομμάτι όπως ήταν λογικό και επόμενο πέρασε σε δεύτερη φάση. Η Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της La Liga έμεινε στο 1-1 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το κλίμα ήταν βαρύ από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Οι παίκτες και των δύο ομάδων φαινόταν ότι είχαν αλλού το μυαλό τους. Κυρίως οι γηπεδούχοι, μιας και σε μερικές ώρες έμελλε να αλλάξουν πολλά. Ο Μπενζεμά έκανε γνωστό ότι θα αποχωρήσει, ενώ η ισπανική ομάδα αποδέσμευσε τους Ασένσιο και Αζάρ.

Οι Βάσκοι δεν ήταν τόσο επηρεασμένοι από τα εξωαγωνιστικά και έτσι σε πολλές φάσεις ήταν εκείνοι που έβγαναν νικητές, μιας και έμπαιναν πιο δυνατά και είχαν σκοπό να πάρουν ένα «διπλό» που θα τους έδινε τη χαρά ότι έκλεισαν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, το γκολ του Σάντσετ στο 49′ έμελλε να τους βάλει εκείνους μπροστά στο σκορ και να κάνει τη ζωή των γηπεδούχων αρκετά πιο δύσκολη.

Παρόλα αυτά στο τελευταίο ματς του Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν κάπως περίεργο να μην έβρισκε έστω μία φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Και όντως συνέβη αυτό με τον Γάλλο να κάνει το 1-1 για τη «βασίλισσα» στο 72′ από το σημείο του πέναλτι. Σίγουρα δεν ήταν ένα τόσο εντυπωσιακό γκολ. Παρόλα αυτά επειδή ήταν το τελευταίο για τον έμπειρο φορ με την ομάδα της καρδιάς του εκείνος δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά του μπροστά από τους φίλους των «μερένχες» που τον αποθέωσαν και φώναξαν πολλές φορές το όνομά του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το 1-1 έμεινε ως το τέλος, όμως, το αποτέλεσμα λίγους ένοιαζε. Μιας και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Μπενζεμά και στο τελευταίο του παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ