ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Έγραψε το τέλος ο Μπενζεμά: «Ήθελα να κλείσω στη Ρεάλ την καριέρα μου αλλά προκύπτουν ευκαιρίες»

Συγκινημένος ο Καρίμ Μπενζεμά στο τελευταίο του «αντίο» στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ.

Έγραψε το τέλος ο Μπενζεμά: «Ήθελα να κλείσω στη Ρεάλ την καριέρα μου αλλά προκύπτουν ευκαιρίες»

Την Κυριακή ο Καρίμ Μπενζεμά πέτυχε το τελευταίο του γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο ισόπαλο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Γάλλος σούπερ σταρ αποχαιρέτησε το κοινό του Σαντιάγκο Μπερναμπέου με δάκρυα στα μάτια αφήνοντας τη «Βασίλισσα» για χάρη της Αλ Ιτιχάντ. Σήμερα το μεσημέρι, οι Μαδριλένοι ετοίμασαν μια λιτή εκδήλωση αφιερωμένη στον 35χρονο επιθετικό.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ένα αντίο της διοίκησης στον Μπενζεμά και παράλληλα η ευκαιρία του Καρίμ να πει τα τελευταία του λόγια ως ποδοσφαιριστής της αγαπημένης του ομάδας. Στη σεμνή τελετή παραβρέθηκαν αρκετά πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Νυν ποδοσφαιριστές αλλά και παλαίμαχοι άσσοι, οι οποίοι ήθελαν να βρίσκονται στο αντίο του Γάλλου. Εκεί ήταν και ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Διάβασε επίσης: Το όραμα της Ρεάλ για την τριάδα του τρόμου το καλοκαίρι του 2024

Οι δηλώσεις των Πέρεθ και Μπενζεμά

Φλορεντινο Πέρεθ: «Αγαπητέ Μπενζεμα, μια όμορφη ιστορία ξεκίνησε για εσένα όταν ήρθες στην ομάδα μας 14 χρόνια πριν και πλέον φεύγεις ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ. Το όνομα σου έχει πλέον γραφτεί στην ιστορία τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και του ποδοσφαίρου. Ολοκληρώνεις το ταξίδι σου στην Ρεάλ έχοντας αποκτήσει 25 τίτλους, έχοντας βγει πρώτος στις ασίστ αλλά και δεύτερος στους σκόρερ της ιστορίας του συλλόγου. Όπου και να βρίσκεσαι, το όνομα σου θα είναι πάντα χαραγμένο στις καρδιές όλων των Μαδριλένων, σε ευχαριστούμε πραγματικά για αυτήν την υπέροχη ιστορία και για τα όσα πρόσφερες εδώ, σου ευχόμαστε ολόψυχα να έχεις μια καλή πορεία στον επόμενο σταθμό της καριέρας σου».

Στο τέλος τον λόγο πήρε ο πρωταγωνιστής. «Γεια σε όλους σας. Όπως όλοι γνωρίζετε όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να πεις αντίο στην Ρεάλ Μαδρίτης, τα λόγια είναι δύσκολο να βγουν. Αυτή είναι μια λυπητερή μέρα μιας και πρέπει να πω αντίο στο κλαμπ των ονείρων μου, το κλαμπ στο οποίο μεγάλωσα και εξελίχθηκα σαν ποδοσφαιριστής. Πάντα έλεγα ότι θα μου άρεσε να αποσυρθω εδώ αλλά σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα αλλάζουν καθώς νομίζω πως ήρθε η ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι καινούργιο πάντα όμως θα παρακολουθώ τα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης και θα είμαι ένας από τους μεγαλύτερους της φαν. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ, στον σύλλογο των ονείρων μου, ποτέ δεν ξεχάσω την Ρεάλ μιας και είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στον κοσμο, είμαι αυτός που είμαι σήμερα λόγω αυτής της ομάδας, τα συναισθήματα και οι χαρές που έζησα εδώ είναι απερίγραπτες, θέλω επίσης να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως είπα λοιπόν στην πρώτη μου μέρα εδώ, 1 2 3 Hala Madrid».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ