Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Τεν Χαγκ χάνει τον… Ολλανδό του – Ο «αδικημένος» της Γιουνάιτεντ αποχωρεί!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Τεν Χαγκ χάνει τον… Ολλανδό του – Ο «αδικημένος» της Γιουνάιτεντ αποχωρεί!

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ δεν έπεισε τον Ντόνι φαν Ντε Μπέεκ, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ!

06.06.2023 | 23:10

Τον Σεπτέμβρη του 2020 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε στην απόκτηση του Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ… σε μια μεταγραφή που όλοι θεωρούσαν πως θα αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Παρόλα αυτά ο Ολλανδός πρώην σούπερ σταρ του Άγιαξ… δεν έπεισε τον τότε προπονητή του, Σόλσκιερ και δεν πήρε τις ευκαιρίες που και ο ίδιος θα ήθελε. Μάλιστα, για αρκετό καιρό τέθηκε εκτός ομάδας.

Μετά την έλευση του Έρικ τεν Χαγκ και ο ίδιος θεωρούσε πως θα έχει ενεργό ρόλο στην Γιουνάιτεντ, κάτι που όμως δεν συνέβη, καθώς αγωνίστηκε μόλις σε 7 ματς της φετινής Premier League. Ο 26χρονος σταρ αν και έχει εξαιρετική σχέση με τον Τεν Χαγκ, έχει ήδη πάρει την απόφαση του για το μέλλον του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αποκαλύπτει ο Fabrizio Romano, ο μέσος της Γιουνάιτεντ έχει βγει στην μεταγραφική αγορά και ψάχνει για τον νέο σταθμό της καριέρας του και μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ!

Ο Ολλανδός σταρ αγαπάει τον σύλλογο και τον Τεν Χαγκ, αλλά βάζει την καριέρα του σε πρώτο πλάνο, καθώς θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα έχει ηγετικό ρόλο. Μάλιστα, ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είναι 100% έτοιμος, καθώς θα έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version