ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτάθλημα Αμερικής

Είπε και ελάλησε ο Μέσι: «Ήθελα Μπαρτσελόνα, πηγαίνω στην Ίντερ Μαϊάμι» (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι τοποθετήθηκε επίσημα σχετικά με το μέλλον του, λέγοντας πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι!

Είπε και ελάλησε ο Μέσι: «Ήθελα Μπαρτσελόνα, πηγαίνω στην Ίντερ Μαϊάμι» (pic)

Τέλος το μίνι σίριαλ σχετικά με τον Λιονέλ Μέσι, μιας και ο «pulga» θα πάρει άμεσα μεταγραφή στην Ίντερ Μαϊάμι! Γυρνά τελικά την πλάτη στα 400 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, που του πρόσφεραν οι Σαουδάραβες και στρέφεται προς τον σύλλογο του MLS.

Ο Λιονέλ Μέσι που μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, επέλεξε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι αυτός βρίσκεται στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών! Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, δίνοντας τέλος σε ένα σίριαλ που δεν πρόλαβε να… αρχίσει. Από τη μία η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέβιντ Μπέκαμ, από την άλλη οι Σαουδάραβες της Αλ Χιλάλ να κάνουν ρελάνς με «μυθική» πρόταση 1.5 δις, αλλά ο 36χρονος Αργεντινός προτιμάει τις Ηνωμένες Πολιτείες για κλείσει -πιθανότατα- εκεί την καριέρα του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σε συνέντευξή του στην Mundo Deportivo ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την «αλμπισελέστε» ήταν ξεκάθαρος: «Πήρα την απόφασή μου και θα πάω στο Μαϊάμι. Ακόμα δεν είναι 100% κλεισμένο όμως αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι» Στο παιχνίδι είχε μπει και η Μπαρτσελόνα που φέρεται να έχει προσφέρει 15 εκατομμύρια ετησίως για δύο σεζόν. Η Ίντερ Μαϊάμι «δελέασε» τον Μέσι με 40 εκατομμύρια ανά σεζόν, μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μέρος των κερδών από την adidas, και θα τον βοηθήσουν επίσης εάν το ήθελε στο ενδεχόμενο να αγοράσει μια φορά μία ομάδα στο αμερικανικό πρωτάθλημα, όταν ολοκληρώσει την καριέρα του σαν παίκτης, όπως συνέβη με τον Μπέκαμ.

Αυτά δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λίο Μέσι:

Ήθελα να επιστρέψω, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που μπορούσα να επιστρέψω, αλλά αφού βίωσα αυτό που έζησα και την έξοδο που είχα, δεν ήθελα να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση: να περιμένω να δω τι θα συμβεί και να φύγω το μέλλον μου στα χέρια κάποιου άλλου».
Αν και άκουσα ότι ειπώθηκε ότι η La Liga είχε δεχτεί τα πάντα και ότι όλα ήταν καλά για να επιστρέψω, υπήρχαν πολλά άλλα πράγματα που έπρεπε να γίνουν.

Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν τους μισθούς των παικτών και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να το περάσω αυτό, ή να αναλάβω να αποκτήσω κάτι που είχε να κάνει με όλα αυτά. Είχα προτάσεις στην Ευρώπη, αλλά η μόνη ομάδα που ήθελα ήταν η Μπάρτσα.

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη χρονιά στην PSG ήταν πολύ δύσκολη, όπως είπα σε κάποιες περιπτώσεις, για διαφορετικούς λόγους. Τον δεύτερο χρόνο, τους πρώτους έξι μήνες ένιωσα πολύ, πολύ καλά, πολύ άνετα στο κλαμπ, στην πόλη, με την οικογένειά μου».

«Στα μέσα της σεζόν έγινε το Παγκόσμιο Κύπελλο και νομίζω ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο επηρέασε όλες τις ομάδες γενικά, επηρέασε λίγο τη σεζόν, με μια τόσο σημαντική διοργάνωση στη μέση για πρώτη φορά.




Αν ήταν θέμα χρημάτων, θα είχα πάει στη Σαουδική Αραβία ή αλλού. Μου φάνηκαν πολλά λεφτά. Η αλήθεια είναι ότι η τελική μου απόφαση πάει αλλού και όχι λόγω χρημάτων. Ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα μια μέρα, δεν ξέρω πώς, αλλά είναι ο σύλλογος που αγαπώ. Εκτιμώ τη στοργή που έχουν λάβει οι άνθρωποι και θα ήθελα να είμαι εκεί μια μέρα.

Είμαι σε μια στιγμή που θέλω να ξεκολλήσω λίγο, να σκεφτώ περισσότερο την οικογένειά μου. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν τόσο καλά για την οικογένειά μου. Ήταν μια δύσκολη διετία για μένα γενικά. Αυτά ήταν δύο χρόνια στα οποία δεν ήμουν ευτυχισμένη, δεν χάρηκα και αυτό επηρέασε την οικογενειακή μου ζωή, έχασα πολλές από τις ζωές των παιδιών μου στο σχολείο. Η Μπαρτσελόνα μου έστειλε προσφορά, αλλά ποτέ δεν μου έστειλε επίσημη, υπογεγραμμένη, γραπτή προσφορά.

Ήδη κατηγορήθηκα για πολλά πράγματα που δεν ίσχυαν στην καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα και το είχα βαρεθεί λίγο, δεν ήθελα να τα περάσω όλα αυτά… Τι θα έλεγαν για μένα αν έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή τέτοια πράγματα για την υπογραφή μου;»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ