Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρομάνο: «Ο Μέσι πάει στο MLS άμεσα»
Κόσμος

Ρομάνο: «Ο Μέσι πάει στο MLS άμεσα»

Ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και συγκεκριμένα στην Ίντερ Μαϊάμι, όπως έκανε γνωστό ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

07.06.2023 | 19:04

Ο Λιονέλ Μέσι έχει πάρει την απόφασή του. Και αυτή  δύσκολα θα αλλάξει. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος έκανε γνωστό ότι ο Αργεντινός τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ Μαϊάμι. Την ομάδα του MLS, όπου πρόεδρός της είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Έτσι, η επιστροφή του Λατίνου στράικερ στην Μπαρτσελόνα μένει στα… χαρτιά και απλά ένα όνειρο τόσο για εκείνον, όσο και για τους φίλους του συλλόγου.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Ενγκολό Κάντε πάει και αυτός στη Σαουδική Αραβάι με τρελά λεφτά!

Ο Λιονέλ Μέσι μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει προς τα εκατομμύρια των θαυμαστών του την απόφασή του και δεν αποκλείεται να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν να δώσει τα χέρια με την ομάδα του ΜLS, αλλά και γιατί δεν επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα. Κάτι που ήθελε τόσο ο ίδιος, όσο και η ισπανική ομάδα, όμως, το περιβάλλον του παίκτη τονίζει ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν «πολύπλοκες» με ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

Λιονέλ Μέσι: Είχε πρόταση από την Αλ Χιλάλ, αλλά…

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ολοένα και περισσότεροι σπουδαίοι παίκτες των ευρωπαϊκών γηπέδων πάνε στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Κάτι που ξεκίνησε από τον Ιανουάριο με τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ. Μετά τον Πορτογάλο φορ ακολούθησαν τόσο ο Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και ο Ενγκολό Καντέ.

Η Αλ Χιλάλ προσπάθησε να κάνει και αυτή το μεγάλο μπαμ με τον Λιονέλ Μέσι. Ένα… τεράστιο μπαμ με τα χρήματα που θα έπαιρνε ο Αργεντινός να είναι εκτός πραγματικότητας. Ωστόσο, εκείνος δεν δέχτηκε την πρόταση της Αλ Χιλάλ μιας και η οικογένειά του ήθελε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version