ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 7/6)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 7/6)

Ανάλυση και Προγνωστικά 
 
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (22:00): Να γράψει ιστορία θέλει η Φιορεντίνα, η οποία διεκδικεί το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο και πρώτο μετά το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1961. Συνολικά θα παίξει τον 5ο ευρωπαϊκό τελικό, με πιο πρόσφατο εκείνον του 1990 απέναντι στη Γιουβέντους, για το τότε Κύπελλο UEFA. Τότε, βέβαια, είχε ηττηθεί, σε διπλά παιχνίδια, με συνολικό σκορ 3-1. Τώρα, θέλει να φτάσει και πάλι στην κορυφή, μιας και πέρα από την αίγλη ενός ευρωπαϊκού τροπαίου, εξασφαλίζει και εισιτήριο για το Europa League. Και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση, από την στιγμή που στο ιταλικό πρωτάθλημα ακόμη υπάρχει μία ρευστή κατάσταση. Μπορεί η λίγκα να ολοκληρώθηκε μετά το εκτός έδρας 3-1 επί της Σασουόλο, με τη Φιορεντίνα να καταλαμβάνει την 8η θέση, όμως, όλα μπορούν να ανατραπούν. Στο ενδεχόμενο τιμωρίας της Γιουβέντους από την UEFA, τότε θα κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο από το πρωτάθλημα.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

Στα ημιτελικά, θυμίζουμε, η Φιορεντίνα πήρε δύσκολη πρόκριση επί της Βασιλείας. Στον πρώτο αγώνα, στην Ιταλία, αν και ήταν καλύτερη, έχασε 2-1 με γκολ στο 93’, ενώ στον δεύτερο, στην Ελβετία, νίκησε 2-1 στην κανονική διάρκεια με δύο γκολ του Νίκο Γκονζάλες. Το ματς πήγε στην παράταση και εκεί λίγο πριν ολοκληρωθεί, στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, σκόραρε ο Μπαράκ και την έστειλε στον τελικό. Πιο πριν, στη νοκ άουτ φάση, η ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο είχε αποκλείσει τη Λεχ Πόζναν (νίκη 4-1 εκτός, ήττα 3-2 εντός), τη Σίβασπορ (δύο νίκες, 1-0 εντός, 4-1 εκτός) και την Μπράγκα (δύο νίκες, 4-0 εκτός, 3-2 εντός). Εκτός ο πορτιέρο Σιρίγκου, αμφίβολος ο Καστροβίλι (χαφ).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (22:00): Το ίδιο ισχύει και για τη Γουέστ Χαμ που φουλάρει για το δεύτερο ευρωπαϊκό της ιστορίας της και πρώτο μετά το 1965, τότε που είχε πάρει το Κύπελλο Κυπελλούχων με το 2-0 κόντρα στη Μόναχο 1860. Παίζει τον τρίτο ευρωπαϊκό τελικό συνολικά, έχοντας χάσει εκείνον με την Άντερλεχτ (για την ίδια διοργάνωση) με 4-2 το 1976. Στο πρωτάθλημα, πάντως, είχε κακή σεζόν φέτος, μιας και η παρουσία της ήταν δυσανάλογη της ποιότητας του ρόστερ της. Ότι σώθηκε στις τελευταίες αγωνιστικές, τα «λέει» όλα. Κοινώς, πέρα από τη δόξα ενός ευρωπαϊκού τροπαίου που πάντα θα είναι μεγάλη, θέλει και το εισιτήριο για το Europa League ώστε να παίξει Ευρώπη και τη νέα χρονιά. Στο πρωτάθλημα της Premier League έκλεισε τη σεζόν με (ανώδυνη) εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Λέστερ που εν τέλει υποβιβάστηκε.

Το ίδιο ισχύει και για τη Γουέστ Χαμ που φουλάρει για το δεύτερο ευρωπαϊκό της ιστορίας της και πρώτο μετά το 1965, τότε που είχε πάρει το Κύπελλο Κυπελλούχων με το 2-0 κόντρα στη Μόναχο 1860. Παίζει τον τρίτο ευρωπαϊκό τελικό συνολικά, έχοντας χάσει εκείνον με την Άντερλεχτ (για την ίδια διοργάνωση) με 4-2 το 1976. Στο πρωτάθλημα, πάντως, είχε κακή σεζόν φέτος, μιας και η παρουσία της ήταν δυσανάλογη της ποιότητας του ρόστερ της. Ότι σώθηκε στις τελευταίες αγωνιστικές, τα «λέει» όλα. Κοινώς, πέρα από τη δόξα ενός ευρωπαϊκού τροπαίου που πάντα θα είναι μεγάλη, θέλει και το εισιτήριο για το Europa League ώστε να παίξει Ευρώπη και τη νέα χρονιά. Στο πρωτάθλημα της Premier League έκλεισε τη σεζόν με (ανώδυνη) εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Λέστερ που εν τέλει υποβιβάστηκε.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ