ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτάθλημα Αμερικής

Μέσι: «Ήθελα σαν τρελός να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα»

Ο Λιονέλ Μέσι έριξε τις ευθύνες στη διοίκηση Λαπόρτα για το... φιάσκο της μετακίνησης του στην Μπαρτσελόνα. Δεν ήθελε να ζήσει ημέρες 2021 ο Αργεντινός.

Μέσι: «Ήθελα σαν τρελός να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα»

Αλλιώς τα είχε στο μυαλό του ο Λιονέλ Μέσι όμως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν του άφησε άλλη επιλογή. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήθελε να επιστρέψει στο ποδοσφαιρικό του σπίτι. Να παίξει ξανά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Τελικά όμως θα βρεθεί στις ΗΠΑ και την Ίντερ Μαϊάμι, στην ομάδα που πρόεδρος είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο 35χρονος επιθετικός στην παρακάτω συνέντευξη εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο MLS.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ολόκληρη η συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι

«Ήθελα πολύ να γυρίσω στην Μπαρσελόνα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που μπορούσα να επιστρέψω, αλλά αφού βίωσα αυτό που έζησα και την αποχώρηση που είχα, δεν ήθελα να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση: να περιμένω να δω τι θα συμβεί και να φύγω. Το μέλλον μου να είναι στα χέρια άλλου. Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν τους μισθούς των παικτών και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να το περάσω αυτό, ούτε να έχω κάποια ανάμιξη.

Πήρα την απόφαση ότι θα πάω στο Μαϊάμι. Ακόμα δεν το έχω κλείσει εκατό τοις εκατό. Μου λείπουν κάποια πράγματα, αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε στο μονοπάτι. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα της Μπαρτσελόνα ήθελα να φύγω από την Ευρώπη, να φύγω από τα φώτα της δημοσιότητας και να σκεφτώ περισσότερο στην οικογένειά μου. Αν ήταν θέμα χρημάτων, θα είχα πάει στην Αραβία ή αλλού. Μου φάνηκαν πολλά λεφτά και η αλήθεια είναι ότι η απόφασή μου δεν ήταν λόγω χρημάτων. Η αλήθεια είναι ότι τα οικονομικά δεν ήταν ποτέ πρόβλημα ή εμπόδιο για μένα.

Διάβασε επίσης: Οι Σαουδάραβες βάλθηκαν να αρπάξουν αστέρι του Γκουαρντιόλα!

Άκουσα όλα όσα ειπώθηκαν, όσα έβγαιναν στη δημοσιότητα, όσα είπε ο Τσάβι αλλά ήταν λίγο πολύ τα ίδια. Η La Liga είχε δώσει το ΟΚ, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι η απόφαση είναι δική μου γιατί πολλά πράγματα λείπουν και είναι ένα μακρύ καλοκαίρι στο οποίο δεν θέλω να περάσω ξανά αυτά που έχω ήδη περάσει. Προτίμησα να πάρω την απόφαση νωρίτερα, να τελειώσω το θέμα και να είμαι ήρεμος. Να σκεφτώ τις διακοπές και το μέλλον μου, σχεδιάζοντας ήδη αυτό που ξέρω ότι θα είναι δυνατό.

Μου έγινε μια πρόταση, αλλά ποτέ μια επίσημη, γραπτή, υπογεγραμμένη πρόταση, επειδή δεν υπήρχε ακόμα τίποτα και δεν ξέραμε αν μπορούσε να γίνει ή όχι. Υπήρχε η πρόθεση, αλλά δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε τίποτα. Υπάρχουν σίγουρα άτομα που δεν με ήθελαν πίσω, όπως ακριβώς τότε δεν ήθελαν να μείνω όταν ήταν να φύγω. Υπάρχουν φυσικά και πολλοί που ήθελαν να επιστρέψω και το εξέφρασαν δημόσια. Αλλά σίγουρα υπάρχουν άτομα στη διοίκηση που δεν θέλουν να επιστρέψω, που πιστεύουν ότι η επιστροφή μου δεν θα ήταν καλή για το κλαμπ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ