ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Παρουσίαση σαν παραμύθι για Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ (vid)

Μαγικές εικόνες από τη Σαουδική Αραβία στην παρουσίαση του Καρίμ Μπενζεμά από την Αλ Ιτιχάντ.

Παρουσίαση σαν παραμύθι για Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ (vid)

H λέξη υπερθέαμα μοιάζει μικρή για να χαρακτηρίσει την παρουσίαση του Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ. Το βράδυ της Πέμπτης η πρωταθλήτρια της Σαουδικής Αραβίας υποδέχθηκε στην έδρα της τον Γάλλο σούπερ σταρ. Την σπουδαιότερη μεταγραφή της ιστορίας της. Ο 35χρονος επιθετικός έζησε μια απίστευτη εμπειρία. Οι υπέυθυνοι της Αλ Ιτιχάντ είχαν ετοιμάσει μια φαντασμαγορική βραδιά.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

60.000 οπαδοί της Αλ Ιτιχάντ υποδέχθηκαν τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο γνώρισε την αποθέωση από το κοινό. Όταν έφθασε στο κέντρο του γηπέδου τον περίμεναν εκεί οι ιδιοκτήτες της ομάδας και ένα κουτί. Ένα κουτί το οποίο άνοιξε και εμφανίστηκε η Χρυσή Μπάλα. Το τρόπαιο που κατέκτησε με το σπαθί του για την εκπληκτική του χρονιά με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2022.

 

Τα λόγια του Καρίμ Μπενζεμά κατά την παρουσίαση του στην Αλ Ιτιχάντ

«Νιώθω καλά και είμαι χαρούμενος που θα παίξω σ’ αυτόν τον θρυλικό σύλλογο. Φυσικά και είναι μία πρόκληση για μένα, μία καινούρια ζωή και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Είναι ένας σύλλογος που έχει οπαδούς με πολύ πάθος και πολλά τρόπαια. Γιατί στη Σαουδική Αραβία; Είμαι Μουσουλμάνος και αυτή μία μουσουλμανική χώρα. Πάντα ήθελα να ζήσω εδώ.

Έπαιξα για τη Ρεάλ, κέρδισα εκεί και είμαι περήφανος που είχα τη δυνατότητα να εκπροσωπήσω τη Μαδρίτη και να τελειώσω με τον τρόπο που ήθελα. Εύχομαι να φέρω στη νέα μου ομάδα το ποδόσφαιρό μου και το πιο σημαντικό να κερδίσουμε τίτλους. Μου αρέσει να κερδίζω. Είναι ένα νέο κεφάλαιο για μένα και θα ήθελα να βοηθήσω να εξελιχθεί η ομάδα περισσότερο από ό,τι είναι τώρα, παρόλο που ήδη ηγείται.

Θα ήθελα πραγματικά να ανεβάσω ψηλά τον σύλλογο, γιατί έχει πάθος και του αξίζει να είναι στην κορυφή. Το γήπεδο είναι εξαιρετικό και όπως ήδη επανέλαβα υπάρχει πολύ πάθος. Οι οπαδοί είναι πολύ σημαντικοί και με το πάθος του μάς δίνουν το κίνητρο να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Μπενζεμά, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο που παίζει στην Αλ Νασρ.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ήδη εδώ. Είναι φίλος και χαίρομαι που θα τον δω στη Σαουδική Αραβία. Φαίνεται ότι το επίπεδο του ποδοσφαίρου στη χώρα εξελίσσεται. Τα τρόπαια είναι πολύ πολύ σημαντικά. Είναι δύσκολο να κερδίζεις, αλλά όχι αδύνατο. Σε κάθε περίπτωση θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα ήθελα να κερδίσω τρόπαια για την ομάδα και τον κόσμο.

Όταν συζήτησα με την οικογένειά μου τη μετακίνησή μου στη Σαουδική Αραβία χάρηκα όλοι πολύ. Θα έρθουν όλοι μαζί μου. Το μήνυμά σε όλους τους μικρούς που παίζουν ποδόσφαιρο, που το αγαπούν, είναι να έχουν τα όνειρά τους, να δουλέψουν σκληρά, να σεβαστούν τους κανόνες του παιχνιδιού, που σημαίνει να σέβεται ο ένας τον άλλον και πάντα να απολαμβάνουν να παίζουν. Και να μην τα παρατούν: Πάντα μπορούμε να πετύχουμε, όταν δουλεύουμε. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό για τις γυναίκες, τους άντρες, τα παιδιά, για όλους».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ