ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 9/6)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 9/6)

Ανάλυση και Προγνωστικά 
 
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ (20:00): Τρίτη ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για τη Χάμαρμπι, η οποία έχει και μία ήττα. Ισοπαλίες με Γκέτεμποργκ, Ντέγκερφορς και Χάλμσταντ, όλες εκτός έδρας, ήττα στην έδρα της με 0-2 από τη Βάρναμο. Κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να είναι καλά οργανωμένες αμυντικά και να μην επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς η Χάμαρμπι που ψάχνει τον καλό της εαυτό και τη βαθμολογική της άνοδο, αν και έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ πλέον από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Δύσκολο ματς με την Μπρομαποϊκάρνα, εκτός οι αμυντικοί Φένγκερ και Φιόλουσον, ο στόπερ Κολάντερ και ο επιθετικός Τραβάλι.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ (20:00): Επιστροφή στις νίκες με το εκτός έδρας 2-0 απέναντι στη Νόρκεπινγκ, που επιβεβαιώνει πως η Μπρομαποϊκάρνα βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι. Και πως η ήττα από τη Σίριους ήταν μια κακή παρένθεση. Άλλωστε είναι και η μοναδική που έχει κάνει στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, στα οποία έχει ρεκόρ 6-1-1. Απέναντι στη Νόρκεπινγκ βρήκε γκολ με τον Φριτζσον στο 49' και άνοιξε το σκορ, οι γηπεδούχοι πίεσαν αλλά στην κόντρα επίθεση στο 90' ο Κόσιτς έκανε το 2-0 και οριστικοποίησε τους τρεις βαθμούς. Πάει να αγωνιστεί απέναντι στη Χάμαρμπι που έχει ανάγκη τους βαθμούς, το θετικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Αντίθετα, επιστρέφουν ποδοσφαιριστές που ήταν τιμωρημένοι και εξέτισαν τις ποινές τους.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ (21:45): Τρία συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη για τη Ντέρι, την άφησαν στη δεύτερη θέση και στο μείον τέσσερα από την κορυφή. Και έφεραν τη Σεντ Πάτρικς, που έχει κάνει σερί νικών, ισόβαθμη μαζί της. Ήττα από την Σλίγκο Ρόβερς εκτός έδρας, ισοπαλία 0-0 με τη Σέλμπουρν εντός, ήττα και από τη Σεντ Πάτρικς με το βαρύ 4-1 εκτός
έδρας στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Έμεινε πίσω στο σκορ με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, στο 62' δέχτηκε δεύτερο γκολ από τον Ντόιλ για το 2-0. Μείωσε γρήγορα, στο 65' με τον Καβανάγκ, αλλά ακόμα πιο γρήγορα – δύο λεπτά αργότερα – είδε τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-1 με τον Φόρεστερ. Στο 79' ξανά ο Ντόιλ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το 4-1. Νέο ντέρμπι για την Ντέρι, απέναντι στην Μποέμιανς που ακολουθεί με δύο βαθμούς λιγότερους, θέλουν μόνο τη νίκη οι γηπεδούχοι για να… ανασάνουν.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ (21:45): Εντελώς εκτός προγράμματος για την Μποέμιανς η ήττα με 2-1 από την Κορκ Σίτι. Από μια ομάδα δηλαδή που έχει σαν στόχο την παραμονή της στην κατηγορία. Σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν τον τρόπο για να σκοράρουν και έμειναν πίσω στο σκορ με ένα γκολ στο 73'. Φάνηκε πως θα… σώσουν την παρτίδα ισοφαρίζοντας στο 87', αλλά αποδείχτηκαν αφελείς και απρόσεκτοι με αποτέλεσμα ένα λεπτό αργότερα να δεχτούν δεύτερο τέρμα και να ηττηθούν με το τελικό 2-1. Έχασε έτσι την ευκαιρία να περάσει μόνη στη δεύτερη θέση, πάει για ντέρμπι στην έδρα της Ντέρι Σίτι που έχει δύο βαθμούς περισσότερους. Γενικά η Μποέμιανς δεν είναι σε… καλό φεγγάρι, έχοντας μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια, στα οποία μετράει επίσης μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ