ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Πόλις εάλω, την πήραν οι «πολίτες»! (vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 1-0 της Ίντερ στον τελικό του Champions League και έφτασε σε ένα ιστορικό τρεμπλ!

Η Πόλις εάλω, την πήραν οι «πολίτες»! (vids)

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε την Ευρώπη! Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα έμελλε να γράψουν ιστορία στην Πόλη, επικρατώντας 1-0 της Ίντερ στον τελικό του Champions League και να συμπληρώσουν το τρεμπλ!

Ήρωας για τους «πολίτες» ήταν ο Ρόδρι, ο οποίος με ένα απίθανο σουτ νίκησε τον Ονάνα και έκανε το 1-0 που έμελλε να μείνει μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης που δεν είχε πολλές φάσεις για γκολ.

Άξιο αναφοράς για τον τελικό ήταν ο τραυματισμός του Ντε Μπρούιν που έγινε αλλαγή στο 35΄, λόγω τραυματισμού! Μοιραίος για την Ίντερ ο Λουκάκου που έχασε ένα γκολ από αυτά που δεν… χάνονται στο 88′.

TO MAΤΣ:

Τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Ίντερ από τα πρώτα λεπτά του τελικού έδειχναν να έχουν αρκετό άγχος στις κινήσεις τους. Ειδικά η αγγλική ομάδα. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα, όπως αναμενόταν, ήταν αυτοί που είχαν την μπάλα στα πόδια τους και έλεγχαν το ματς. Οι Ιταλοί τους έδωσαν χώρο, όμως είχαν οχυρωθεί πολύ καλά στην άμυνά τους. Μάλιστα, οι «νερατζούρι» στις πιο πολλές κόντρες όχι μόνο έβγαιναν νικητές. Αλλά έπεφταν δύο και τρεις ποδοσφαιριστές για να πάρουν την μπάλα από τους αντιπάλους τους.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης είχε χρώμα… γαλάζιο με τον Μπερνάρντο Σίλβα να εισβάλει από τα πλάγια και το πλασέ του στο 5′ να φεύγει για λίγο έξω από την εστία του Ονανά. Όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες της Σίτι έδειχναν να είναι νευρικοί στις κινήσεις τους. Έτσι, τα λάθη τους εκτός από πολλά ήταν και εύκολα για την κλάση τους.

Παράλληλα, το ματς δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Κάτι που εννοούσε την Ίντερ που είχε «εξαφανίσει» τους Γκουντογκάν, Ντε Μπρούιν και Χάαλαντ. Οι δύο τελευταίοι ήταν εκείνοι που συνδυάστηκαν πολύ ωραία στο 27′ με τον Βέλγο να βρίσκει τον ταλαντούχο φορ, ο οποίος πλάσαρε αμέσως αλλά ο Ονάνα ήταν εκεί που έπρεπε και έδιωξε την μπάλα. Στο 29′ ήταν η στιγμή του Ντε Μπρούιν για να απειλήσει τον Καμερουνέζο κίπερ με ένα και όχι τόσο δυνατό σουτ, το οποίο και μπλόκαρε.

Όμως, η φάση που έμελλε να στιγματίσει για καλά το πρώτο ημίχρονο ήταν ο τραυματισμός του Ντε Μπρούιν. Ο σούπερ σταρ της αγγλικής ομάδας χτύπησε οπίσθιο μηριαίο με τον Φόντεν να μπαίνει στη θέση του στο 35′. Αλλά το δεύτερο ημίχρονο έμελλε να είχε πολλές δυνατές στιγμές.

Η πρώτη εξ αυτών ήρθε στο 57′ όταν ο Ακάντζι με τον Έντερσον άφησε ο ένας την μπάλα στον άλλον. Ο Μαρτίνες μπήκε σφήνα στη φάση, όμως, το σουτ του το έπιασε ο Βραζιλιάνος κίπερ. Η αντίδραση της Σίτι έμελλε να είναι πολύ δυνατή και να οδηγήσει σε γκολ. O Aκάντζι έβγαλε μία πολύ καλή κάθετη στον Μπερνάρντο Σίλβα. Ο Πορτογάλος την γύρισε στο… άγνωστο και αυτή πήγε στον Ρόντρι που ερχόταν με φόρα και νίκησε με δυνατό σουτ τον Ονάνα στο 68′. Η απάντηση της Ίντερ ήταν επίσης άμεση. Στο 70΄ο έγινε γέμισμα ο Ντι Μάρκο έκανε μία πολύ ωραία ψιλοκρεμαστή κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Έντερσον και στην επαναφορά ο Ντι Μάρκο σημάδεψε άθελά του τον Λουκάκου που βρισκόταν μπροστά από την εστία της αγγλικής ομάδας.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Σίτι έδωσε χώρο στους Μιλανέζους που πίεζαν με κάθε τρόπο για να φέρουν το ματς στα ίσα. Η πιο μεγάλη στιγμή τους ήρθε στο 90′. Όταν ο Γκόσενς γύρισε την μπάλα και ο Λουκάκου εξ επαφής την έστειλε στον Έντερσον και όχι στα δίχτυα του. Στις καθυστερήσεις ήρθε ακόμη μία καλή ευκαιρία για τους Ιταλούς, όμως, ο Βραζιλιάνος κίπερ ήταν ανίκητος.

Έτσι, το 1-0 υπέρ της αγγλικής ομάδας έμεινε ως το τέλος με τη Σίτι να κατακτά για πρώτη φορά στην ιστορία της Champions League και παράλληλα σε ένα ιστορικό τρεμπλ.






















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ